Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn of haar situatie kent en begrijpt, geeft AG Insurance de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan  en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat elke klant steeds een professionele expert vindt die hem of haar met raad en daad bijstaat.

Bankverzekeren

​Via Bank Channel werkt AG Insurance efficiënt en geïntegreerd samen met de kantoren van BNP Paribas Fortis en bpost bank, door een gamma kwaliteitsvolle producten aan te bieden die aangepast zijn aan het distributiemodel van het bankverzekeren.

Verzekeringsmakelaars

​AG Insurance biedt, via Broker Channel, een ruime waaier van hoogkwalitatieve producten voor particulieren en ondernemingen aan aan zelfstandige makelaars en Fintro-agenten, en onderhoudt met hen een nauwe relatie.

AG Insurance ondersteunt ook beginnende makelaars, zodat ze in optimale omstandigheden hun zaak kunnen uitbouwen.Ontdek hier ons aanbod voor startende makelaars.

AG Employee Benefits

​Employee Benefits & Health Care beschikt over een zeer gespecialiseerde expertise. Zij stelt rechtstreeks aan grote ondernemingen en sectoren collectieve oplossingen in pensioen en gezondheidszorg voor en daarnaast ook hospitalisatieverzekeringen via makelaars.

Wetgeving Twin Peaks II: ons beleid inzake belangenconflicten en vergoedingen

​Op 30 april 2014 is de wetgeving “Twin Peaks II” in werking getreden, een wetgeving die als doel heeft de consument beter te informeren en te beschermen op het vlak van zijn verzekeringen.

Klantgerichtheid, informatieverstrekking, transparantie, service, … zijn voor AG Insurance altijd al essentieel geweest in de relatie met zijn klanten. Naar aanleiding van de wetgeving Twin Peaks II, informeren wij u eveneens over ons beleid om mogelijke conflicten tussen de belangen van verzekeraar, verzekeringstussenpersoon en klant weg te werken of zo veel mogelijk te beperken (samenvatting van de belangenconflictenpolicy).