na
na

Mijn documenten digitaal ontvangen

na
Mijn documenten digitaal ontvangen

 Inhoudseditor

De volgende documenten voor uw verzekeringscontracten Niet-Leven (uitgezonderd Health Care) die u bij uw makelaar hebt afgesloten, kan u vanaf nu via e-mail ontvangen:

  • betalingsuitnodigingen
  • (indien van toepassing) het verzekeringsbewijs voor BA Auto (nieuwe naam van de groene kaart), dat u gemakkelijk met elke bestuurder van het voertuig kan delen.

Binnenkort versturen we ook andere documenten (bijv. contracten en bijvoegsels) via e-mail. Voor uw levensverzekeringen vragen we nog even geduld, we zijn ermee bezig.

Hoe gaat u te werk?

  • Neem uw laatste papieren betalingsuitnodiging bij de hand en volg de aanwijzingen:Veelgestelde vragen

Sinds 1 juli 2020 is het autoverzekeringsbewijs (nieuwe naam van de groene kaart) niet meer groen, maar wit. Het is nu ook beschikbaar in elektronische vorm (pdf-formaat).

Rijdt u in België?

Dan hoeft u uw verzekeringsbewijs niet meer af te drukken. Zelfs tijdens een politiecontrole is de digitale versie geldig (ook via uw smartphone). Stuur wel een digitale kopie van het recentste verzekeringsbewijs naar elke bestuurder van het voertuig.

Gaat u naar het buitenland?

Dan raden we u aan om uw verzekeringsbewijs af te drukken voor u vertrekt. Het is mogelijk dat sommige landen de digitale versie niet accepteren.

Ja, u kan ervoor kiezen om uw premie te betalen via overschrijving of via een ‘betalingsknop’ in de e-mail. Eenvoudig, gratis en veilig!


Hebt u gekozen voor domiciliëring? Dan hoeft u niets te doen.