Imagocampagne AG Insurance

Leef voluit

Deze pagina delen

 

Wacht niet op je volgende leven. Leef nu al voluit met AG.

Op maandag 23 oktober startte een nieuwe imagocampagne om de merkbelofte van AG Insurance ‘Supporter van jouw leven’ kracht bij te zetten. Deze slogan vat perfect samen wat AG Insurance belooft aan alle klanten: jullie beschermen en aanmoedigen om voluit te leven. Jullie zijn immers goed verzekerd bij een betrouwbare en professionele partner.

Deze grootscheepse imagocampagne is niet alleen te zien op televisie maar ook op affiches, op het internet, in de geschreven pers en binnenkort in de cinema. De boodschap: “Wacht niet op je volgende leven. Leef nu al voluit met AG Insurance.”

Deze campagne moedigt jullie aan nu al voluit te leven en niet tot morgen te wachten om je dromen en plannen te verwezenlijken. AG Insurance is er om de risico’s te helpen dragen.

Ontdek de eerste reclamespot in d​eze video. Tussen 23 oktober en 15 november krijg je het filmpje ook t​e zien op televisie:


​​​​

De tweede reclamespot van de campagne loopt vanaf 16 november op tal van televisiezenders. De boodschap is dezelfde, enkel de boodschapper is verschillend:


Verminderen

​​

Deze pagina delen