Supporter samen met ons Team Belgium op de Olympische Zomerspelen in Rio!

Supporter samen met ons Team Belgium op de Olympische Zomerspelen in Rio!

Binnen minder dan een maand is het zover en zijn alle ogen gericht op de Olympische Zomerspelen! Intussen is iedere atleet zich aan het klaarstomen om het beste van zichzelf te geven in Rio. Het doel? Hun persoonlijk record doorbreken en terug naar België komen met enkele mooie medailles op zak.

Klaar voor de Olympische Zomerspelen 2016?
Download vandaag nog de Team Belgium-app!

De Belgische delegatie is goed voor in totaal meer dan 100 atleten. Zou jij hen graag beter leren kennen? En bovendien hun prestaties in real-time volgen? Dankzij de Team Belgium app, mede ontwikkeld door AG Insurance, volg je alle atleten op de voet. Resultaat: je hebt een handig overzicht van alle prestaties, scores en andere updates in je broekzak. En niet te vergeten, je hebt de kans om ondanks het tijdsverschil alle optredens live te volgen!

Samen delen we de waarden van de Olympische Spelen

Teamspirit, doorzettingsvermogen en respect: die waarden vormen hét kloppend hart van de ‘Supporters van je leven’-campagne. Niet alleen op niveau van topsport zijn ze belangrijk, ook in het dagelijks leven vind je ze terug.

Klinkt herkenbaar voor jou? Deel dan snel onderstaande clip en voeg er je eigen motivatiequote aan toe om de atleten een hart onder de riem te steken! Go Team Belgium!  Verminderen