feestzaal verzekeren
Ontdek de bijbehorende producten

Ik huur een zaal voor een familiefeest vrienden. Welke verzekering moet ik dan nemen?

Heb je binnenkort iets te vieren en ga je daarvoor een zaal huren? Denk ook eens na over de verzekering voor die zaal. Zo wordt het lentefeest, die Bar/Bat Mitsva of die verjaardagsparty echt onvergetelijk! ​

De uitnodigingen zijn verstuurd, de traiteur is geregeld en de slingers hangen op. Check nog gauw even één ding: is er een verzekering inbegrepen in het huurcontract van de zaal of de tent? En wat dekt die precies?

Is er geen verzekering, dan zal de verhuurder je verplichten om je zelf goed te verzekeren. Dat houdt in:

  1. een verzekering tegen schade aan de zaal, het meubilair en ander materiaal
    Je familiale verzekering volstaat ruimschoots voor een privéfeest. De Top Familiale van AG ​dekt schade je tijdens een privéfeest per ongeluk veroorzaakt aan de gehuurde zaal, feesttent, limousine of partyboot aan de kade. Heb je nog geen familiale polis? Doe nu deze s​imulatie familiale polis.
  2. een verzekering van de schade aan je gasten
    Je woont het langst in de wijk en organiseert daarom een feest voor de buren. Ook hier goed nieuws: Top Familiale van AG vergoedt de schade van je gasten wanneer je er als organisator van het feestje aansprakelijk voor bent.
  3. een verzekering tegen brand
    Reken hiervoor gewoon op je eigen brandverzekering. Ze dekt meestal brand- en waterschade aan een zaal die je huurt voor een familiefeest.

Met de bescherming van deze verzekeringen kan het feestje helemaal losbarsten. Veel plezier!

Verminderen