gezin beschermen

In een zeeleeuwengezin komt alles altijd in orde

Tijd om meer zeeleeuw te zijn als het gaat over je gezin

Het allerbelangrijkste voor een zeeleeuw is z'n gezin. Doe ook zoals de zeeleeuw, en geniet voluit van alle mooie momenten met ​je gezin. Ontdek hieronder ​hoe AG je daarbij kan helpen.

Duik in het water

Een zeeleeuw heeft gevoel voor ritme en beweegt mee met de golven van de zee. Doe hetzelfde en dein mee op de golven van het leven, wat het ook brengt. Voorkom bijvoorbeeld dat je gezin in financiële problemen komt als je overlijdt. Hoe? Door het zekere voor het onzekere te nemen en hen​ te beschermen via een overlijdensverzekering.

Verminderen

Leer je pups zwemmen

​​Wist je dat zeeleeuwenpups niet meteen goed kunnen zwemmen? Ze leren het door andere dieren in un groep te imiteren. Met Yongo le​er jij je kinderen sparen en bouw je een mooie financiële toekomst voor hen op.


Verminderen

Gebruik je flippers

​Net zoals een zeeleeuw bij gevaar de pups beschermt met z'n flippers, zo kun jij je gezin beschermen met een Top Familiale en Pack Gezin.

Verminderen

Reken op de beste hulp

​Als het moeilijk wordt, helpen zeeleeuwen elkaar … Ze kunnen zelfs terecht bij echte specialisten zoals dolfijnen. En net als zij kun je er zeker van zijn dat we klaarstaan voor jou en je gezin als er iets fout loopt. Zelfs in het buitenland zijn we er voor jou met een uitgebreide gezinsbijstand.

Verminderen

Haal er een ervaren zeeleeuw bij

​De ene familie is de andere niet: bekijk dus zeker hier hoe AG je kan helpen om mee te deinen op de golven. Reken op deskundig advies voor al jullie activiteiten. Samen met je verzekeringsadviseur, die je goed kent, staan we voor je klaar. Contacteer hem gerust.

 

 

Verminderen