Ontdek de bijbehorende producten

Mijn vader gaat naar een rusthuis. Heeft hij nog een familiale verzekering nodig?

​Als een van uw ouders naar een rusthuis gaat, is dat voor hem of haar en voor u een grote stap. U wilt er natuurlijk alles aan doen om het verblijf zo aangenaam en zo zorgeloos mogelijk te maken. Daarom één goede tip over zijn of haar verzekeringen: behoud gewoon de familiale polis, want ook in het rusthuis kan die nuttig zijn.

​Elk rust- en verzorgingstehuis neemt alle nodige voorzorgen om ongelukken met zijn bewoners te voorkomen. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw vader of moeder een tas warme thee morst in de eetzaal en dat daarbij een andere bewoner gewond raakt. Of dat hij of zij tijdens een uitstapje per ongeluk met de rolstoel schade veroorzaakt aan een geparkeerde auto. Dankzij de familiale verzekering hoeft uw ouder zich geen zorgen te maken over de vergoeding van de schade.

Zorgt u financieel voor uw vader of moeder en is hij of zij te uwen laste, dan wordt uw ouder in uw Top Familiale van AG Insurance als verzekerde beschouwd, óók als hij of zij in een rusthuis verblijft. Uw verzekering Top Woning dekt zelfs brand- of waterschade die uw vader of moeder per ongeluk veroorzaken in het rust- en verzorgingstehuis.
Verminderen