geleende spullen
Ontdek de bijbehorende producten

Is mijn kind verzekerd op een geleende fiets?

Je kind rijdt met de fiets van een vriendje per ongeluk tegen de auto van de buurman en valt. Gevolg: je kind heeft zijn pols gebroken, de fiets is kapot en de auto van de buurman geschramd. ​

Schade aan de fiets

​Als je iets leent van iemand met zijn toestemming, dan hebben jullie volgens de wet een contract afgesloten ook al staat er niets op papier. Van zodra er sprake is van een contract komt je familiale verzekering​ niet tussen. Ze dekt alleen de buitencontractuele aansprakelijkheid. De schade aan de fiets moet je dus in principe zelf betalen.
Verminderen

Hoe schade aan geleende spullen verzekeren?

Tenzij je naast je Top Familiale van AG Insurance een Pack Familiale+ onderschrijft. Dit Pack biedt jou en jouw gezin extra bescherming en verzekert onder meer de schade aan geleende spullen.

Verminderen

Schade aan de wagen

De schade aan de wagen van de buurman is verzekerd dankzij je verzekering BA Familiale. Hier kan je de prijs voor jouw familiale verzekering simulerenVerminderen

Medische kosten

Je ziekenfonds neemt een deel van de medische kosten op zich. Voor het resterende deel kun je terugvallen op je hospitalisatieverzekering en op je ongevallenverzekering. Ook het Pack Omnimobility van AG Insurance kan tussenkomen in de medische kosten. 
Verminderen

​​​