Ontdek de bijbehorende producten

Is mijn kind verzekerd op een geleende fiets?

​Uw kind leent een fiets van een vriendje, rijdt per ongeluk tegen de auto van de buurman en valt. Welke verzekering dekt welke schade? Pack Familiale+ van AG Insurance biedt alvast extra bescherming bovenop uw familiale verzekering.

Uw kind rijdt met de fiets van een vriendje per ongeluk tegen de auto van de buurman en valt. Gevolg: uw kind heeft zijn pols gebroken, de fiets is kapot en de auto van de buurman geschramd.
Verminderen

Schade aan de fiets

Uw familiale verzekering komt hier niet tussen. Ze dekt immers alleen de buitencontractuele aansprakelijkheid. Maar als u iets ‘leent’ van iemand met zijn toestemming, dan is er sprake van een contract, ook al staat er niets op papier.

Bij AG Insurance kunt u een Pack Familiale+  onderschrijven bovenop de familiale verzekering Top Familiale . Dit Pack biedt u en uw gezin extra bescherming en verzekert onder meer de schade aan geleende spullen.

Verminderen

Schade aan de wagen

De schade aan de wagen van de buurman is verzekerd dankzij uw verzekering BA Familiale-verzekering.
Verminderen

Medische kosten

Uw ziekenfonds neemt een deel van de kosten op zich. Voor het resterende deel kunt u terugvallen op uw hospitalisatieverzekering AG Care Hospitalisatie  of AG Care Continuity  en op uw ongevallenverzekering Formule 24 Privéleven. Ook het Pack Fietser  kan tussenkomen in de medische kosten.
Verminderen