verhuizen vrienden
Ontdek de bijbehorende producten

Vrienden en familie helpen u verhuizen

Denk aan een goede verzekering

​Verhuizen is een hele klus, maar gelukkig steken uw vrienden en familie een handje toe. Met veel enthousiasme sjouwen ze met meubels en pakken ze dozen uit. En met de juiste verzekering!  Deze verzekeringen moeten u of uw vrienden zeker hebben.

Ongevallenverzekering

​Tijdens een verhuis kan het gebeuren dat een vriend een zwaar meubel op zijn voet krijgt of met een verhuisdoos in zijn handen van een trapje valt. Hij moet naar de dokter en kan een week niet werken.

Wanneer vrienden en familie meehelpen bij uw verbouwingen en verhuis kunt u een tijdelijke ongevallenverzekering onderschrijven. Ze vergoedt de kosten van medische verzorging en keert een bedrag uit als uw vriend arbeidsongeschikt zou worden (of, in het ergste geval, zou overlijden). U geeft de verzekeraar gewoon de namen door van de personen die u helpen en de periode waarin ze verzekerd moeten zijn.

Sluit u geen tijdelijke ongevallenverzekering af, check dan zeker of uw vrienden zelf een ongevallen- of hospitalisatieverzekering hebben.

Verminderen

Familiale verzekering

Een ongeval is snel gebeurd, zeker al u met een aantal mensen aan het verhuizen bent. Voor u het weet, stoot iemand een ladder om en valt die op uw televisie. Vraag daarom ook aan uw vrienden of ze een familiale verzekering hebben. Hun polis komt immers tussen in de kosten wanneer zij tijdens de verhuis per ongeluk uw spullen beschadigen.

Verminderen

Goede verzekeringen maken goede vrienden

Iedereen die u een handje helpt om te verhuizen, verdient het om goed beschermd te zijn, via:

Verminderen