jouw gezondheid

Een hert is het gelukkigst als het kan rondhuppelen

Tijd om meer hert te zijn als het gaat over je gezondheid

​Een hert is 't gelukkigst als hij maar kan blijven rondhuppelen. Tijd om meer hert te zijn. Voluit genieten van een gezond en actief leven, zonder je zorgen te maken. Bij AG zijn we er voor jouw gezondheid, vandaag en morgen.

Dartel door het bos

​Goed of slecht weer, niets houdt het hert tegen om te bewegen. Waarom niet doen zoals hij? En daar hoef je heus geen marathon voor te lopen. Ga eens wandelen met een asielhond bijvoorbeeld, ontdek de 11 mooiste wandelplekjes van België of verken deze zomer onze steden op een originele manier tijdens de AG Roller Bike Parade. Zin in een pittigere uitdaging? Dan zijn de AG Antwerp 10 Miles of de AG Belgian Coast Walk over langere afstand iets voor jou!

Verminderen

Warm je spieren op

​Na een dutje in de zon gaat een hert niet meteen rennen. Het huppelt eerst even rond om op te warmen. Hoe zorg jij ervoor dat je tegen een stootje kan? Met de Formule 24 Privéleven, een bescherming tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Met de Femina-verzekering, die je levenskwaliteit helpt te ondersteunen als je borstkanker krijgt. Heb je een AG hospitalisatieverzekering via je werkgever? Met AG Care Vision houd je je hospitalisatieverzekering op peil. Of misschien garandeert je werkgever je inkomen met Income Care en de terugbetaling van je ambulante medische kosten via​ Ambucare.​

Verminderen

Gebruik je gewei

​Het hert is niet altijd veilig, soms kruist een roofdier zijn pad. Gelukkig heeft het dan een stevig gewei om zich te beschermen. Zoals jij kunt vertrouwen op je AG Care Hospitalisatieverzekering als je gezondheid in een dipje zit. Heb je een AG hospitalisatieverzekering via je werkgever? Check hier je voordelen van deze verzekering.

Verminderen

Reken op de roedel

​Herten leven in roedels. Samen zorgen ze ervoor dat elk hert fit en gezond blijft. Ook jij hebt een supporter voor een gezond en actief leven. Bij een burn-out bijvoorbeeld helpen wij jou om je evenwicht terug te vinden. En beland je in het ziekenhuis, dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Lees je hier wat je moet doen, stap voor stap.

En we hebben nog meer opties om je te helpen bij het beschermen van je gezondheid. Ook daarvoor kun je rekenen op advies van je verzekeringsadviseur. Contacteer hem gerust om te praten over jouw gezondheid en die van je gezin.


 

VIND EEN ADVISEUR


 

Verminderen