Ontdek de bijbehorende producten
Een ziekenhuisopname melden?

U gaat (ver)bouwen? Denk aan uw hospitalisatieverzekering

Optimaal verzekerd, ook op de bouwwerf

​Men zegt dat elke Belg geboren wordt met een baksteen in de maag. Velen dromen er dan ook van om het huis van hun dromen te (ver)bouwen. Jammer genoeg is een bouwwerf niet zonder gevaar. Gelukkig is er AG Care Hospitalisatie om alle Handige Harry’s – en vooral zij die dénken het te zijn – bij te staan mocht het mis gaan.

Voorbeelden genoeg

U valt van een ladder en breekt uw been, een hamer komt terecht op uw duim in plaats van op een spijker, tijdens afbraakwerken valt een deel van een muur om … naar de verkeerde kant.

Het zijn ernstige en minder ernstige voorbeelden van wat allemaal fout kan lopen als u bouwt of verbouwt. In het ergste geval gaat zo’n ongeval gepaard met een lange revalidatieperiode. Wees daarom bewust van de risico’s en ga na of u een hospitalisatieverzekering heeft zoals AG Care Hospitalisatie, die deze ongevallen dekt.

Verminderen

In het ziekenhuis

Stel, u glijdt uit en valt op uw schouder. Gevolg: enkele dagen in het ziekenhuis. Geen reden tot paniek, want AG Care Hospitalisatie voorziet in een onbeperkte terugbetaling van de medische kosten op de ziekenhuisfactuur. Ook alle kamersupplementen en het dringende vervoer naar het ziekenhuis zijn gedekt. Met de optionele waarborg Medi-Assistance betalen we de factuur bovendien zelf rechtstreeks aan het ziekenhuis. U hoeft in dat geval niets voor te schieten.
Verminderen

Wat na de ziekenhuisopname?

Het is eerder regel dan uitzondering dat u na de ziekenhuisopname moet revalideren van het ongeval. Tijdens deze revalidatieperiode worden geneesmiddelen aangekocht, wordt een paar keer de specialist geraadpleegd en moet u 30 keer naar de kinesist. Het is een voorbeeld uit het dagelijkse leven, maar de gevolgen zijn niet min.

AG Care Hospitalisatie betaalt alle medische uitgaven terug die binnen de 3 maanden na de ziekenhuisopname vallen, zoals:

  • geneesmiddelen,
  • huisarts, specialist, kinesist, …,
  • prothesen en orthopedische apparaten,
  • verpleging en thuiszorg.
Verminderen

Wist u dat ...

  • ​ … u dankzij de extra waarborg Delta de ambulante kosten terugbetaald krijgt tot 6 maanden na de ziekenhuisopname?

  • … de waarborg Medi-Assistance ook bijkomende diensten aanbiedt zoals huishoudhulp en het uitlaten van huisdieren? Ideaal als u na een ongeval tijdelijk minder mobiel bent.

 

Een uitgebreide hospitalisatieverzekering zoals AG Care Hospitalisatie is, net zoals een betonmolen en een truweel, een onmisbaar instrument om uw bouwplannen tot een goed einde te brengen!

Veel succes op de werf, en … wees voorzichtig!

Verminderen