langdurig ziek
Ontdek de bijbehorende producten
Een ziekenhuisopname melden?

Ik ben langdurig ziek. Kan ik rekenen op mijn verzekering?

​Als u een goede hospitalisatieverzekering hebt, hoeft u niet wakker te liggen van de kosten van uw behandeling. Dat is alvast één zorg minder wanneer u ernstig of langdurig ziek bent.


Als u kanker of diabetes krijgt of aan een andere zware ziekte lijdt, verblijft u meestal niet voor de volledige behandeling in het ziekenhuis. Ook buiten de ziekenhuismuren krijgt u zorg van uw dokter, een kinesist, enzovoort. De kosten voor deze zogenoemde ambulante zorgen komen bovenop uw ziekenhuisfactuur en wegen zwaar door als u ernstig en langdurig ziek bent.

Verminderen

Geen plafond voor ambulante zorg


Elke hospitalisatieverzekering komt uiteraard tussen in de vergoeding van uw ziekenhuisfactuur. Maar een echt uitgebreide verzekering maakt het verschil in de vergoeding van de zorg die losstaat van een ziekenhuisopname.

Verminderen

Volledige terugbetaling van medische kosten


Terwijl ambulante kosten in sommige verzekeringen bij een zware ziekte helemaal niet of slechts tot een bepaald plafond vergoed worden, betaalt de AG Care Hospitalisatieverzekering bij 30 zware ziekten de medische kosten voor uw behandeling volledig terug. Zonder limiet en dus ook als u niet in het ziekenhuis opgenomen wordt.

Verminderen

Hoe doe ik een beroep op mijn verzekering?

​Zodra de diagnose gekend is, kan u heel eenvoudig uw hospitalisatieverzekering AG Care inschakelen.

Verminderen