jouw mobiliteit

Een eend kiest telkens de vlotste manier om zich te verplaatsen

Tijd om meer eend te zijn als het gaat over je mobiliteit

​Een eend kiest telkens de vlotste manier om zich te verplaatsen. Doe ook zoals de eend, en ga zorgeloos op weg met het vervoermiddel dat je het beste uitkomt. Want dankzij een breed gamma aan verzekeringen en bijstandsformules zorgt AG ervoor dat elke rit goed verloopt, voor jou en je hele gezin.

Plons in het verkeer

​Wil jij je als een vis – oeps, eend – in het water voelen in het verkeer? Op hoverboard, monowheels of elektrische step? Kies hier wat jij het leukste vindt en test meteen ook eens hoe goed je de verkeersregels voor deze nieuwe voortbewegingstoestellen kent.

Verminderen

Wandelen, fietsen of zwemmen: varieer

​De eend wil dat het vooruit gaat: waggelen, zwemmen of vliegen, hij past zich aan elke situatie aan en is altijd op zijn gemak in het verkeer. Fiets, hoverboard, monowheel? Met Pack OmniMobility ben ook jij op alles voorbereid.

Verminderen

Zet je helm op

​Zwemvliezen voor in het water en vleugels voor in de lucht: de eend is altijd perfect uitgerust. En dat ben jij ook met je Top Omnium, Top Motor en Top Fiets. Zelfs als je kiest voor een step of elektrische fiets ben je goed beschermd via het Pack OmniMobility

Verminderen

Vlieg in V-formatie

​Onderweg vliegen eenden in een V-vorm want het is makkelijker en veiliger met iemand naast je. In het verkeer zijn wij je side wing, dankzij Top Bijstand. Zo geniet jij volop van je leven en verplaats je je altijd met een gerust gemoed.

En we hebben nog meer opties voor je mobiliteit. Ook daarvoor kun je rekenen op het advies van AG en van je verzekeringsadviseur. Contacteer hem gerust om te praten over je mobiliteit en die van je gezin.

VIND EEN ADVISEUR

Verminderen