Kan ik mijn auto in om het even welke garage laten herstellen?
Ontdek de bijbehorende producten

Kan ik mijn auto in om het even welke garage laten herstellen?

Als uw auto beschadigd is, kunt u vrij kiezen bij welke garage u hem laat herstellen. Maar kiezen voor een door AG Insurance erkende hersteller levert u wel enkele voordelen op.


Vind een erkende garage in uw buurt.

AG Insurance heeft met een uitgebreid netwerk herstellers een samenwerkingsakkoord afgesloten. Als u uw auto laat herstellen bij één van deze erkende garages, dan kunt u rekenen op volgende voordelen:

 • Een kwaliteitsgarantie op de herstelling: U krijgt 3 jaar garantie op zowel de herstelling als de wisselstukken. Het netwerk bestaat enkel uit herstellers met een door de autosector erkend kwaliteitscertificaat.
 • Snelle en efficiënte dienstverlening: U mag de volgende werkdag rekenen op een telefoontje van de erkende hersteller (als de aangifte van de schade vóór 16 uur is gebeurd). Hij maakt meteen een afspraak voor de herstelling.
 • Mobiliteitsgarantie: U krijgt tijdens de periode van de herstelling een gratis vervangvoertuig. Kunt u niet meer voortrijden met uw wagen? Dan is er een vervangvoertuig voor de volledige tijd dat u niet mobiel bent.
  Bij een totaal verlies hebt u recht op u een vervangvoertuig tot de dag volgend op de dag dat de expert het totaal verlies bekendmaakt en dit voor maximaal zes dagen.
 • Rechtstreekse regeling van de factuur: U moet zelf niets voorschieten. AG Insurance betaalt de factuur rechtstreeks aan de hersteller bij een schadegeval in de omniumverzekering of in recht. U betaalt alleen de eventuele vrijstelling en de terugvorderbare btw zelf.
 • Voordelige vrijstelling voor personenwagens: Uw vrijstelling is 250 euro hoger dan die in uw contract vermeld, als u geen beroep doet op een hersteller binnen het netwerk van AG Insurance voor de reparatie van uw wagen (dit geldt enkel voor personenwagens verzekerd in nieuwe contracten en bij een voertuigwijziging vanaf 23/01/2016).
 • En er zijn nog meer voordelen als u uw wagen laat herstellen binnen ons netwerk:
  • een poetsbeurt voor uw wagen zowel aan de binnen- als de buitenkant na de herstelling;
  • een controle van de bandenspanning en de lichten;
  • een bijvulling van de ruitensproeiervloeistof.


En u krijgt nog meer voordelen

Moet uw verzekering niet tussenkomen bij een herstelling, maar kiest u toch voor een hersteller uit ons netwerk? Dan kunt u bij een expert van AG Insurance te rade om het bestek na te kijken.

Verminderen