Rijhulpsystemen? Lagere verzekeringspremie!

Geniet van 10% korting wanneer uw wagen over 2 of meer rijhulpsystemen beschikt


Geniet van 10% korting wanneer uw wagen over 2 of meer rijhulpsystemen beschikt


Profiteer er nu van !

Wanneer komt u hiervoor in aanmerking?

Deze korting is voor iedereen met een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. dat is uitgerust met minstens twee van onderstaande rijhulpsystemen.

Adaptive
Cruise Control

Adaptive Cruise Control
Meer

Waarschuwer
Dode Hoek

Dode hoek
Meer

Attention
Assist

Attention Assist
Meer

Automatic
Emergency Braking

Automatic Emergency Braking
Meer

Lane
Support

Lane Support
Meer

eCall

Ecall
Meer

Op welke verzekeringen krijgt u 10 % korting*?

De BA Auto-verzekering:

De BA Auto is de verplichte verzekering voor elk voertuig in het verkeer. Deze verzekering vergoedt de kwetsuren van passagiers en de schade aan derden als u aansprakelijk bent voor een ongeval.
Daarnaast geniet u bij AG Insurance, onder andere, altijd een onmiddellijke bijstand de klok rond en een vervangwagen zodat u direct weer op weg kunt.

Top Omnium/ Top Occasium:

Als u uw BA uitbreidt met onze ruime Top Omnium of Top Occasium , krijgt u ook nog eens 10% korting op de dekking stoffelijke schade die de schade verzekert die u of anderen aan uw wagen toebrengen. Zo kunt altijd gerust op weg.

Hoe regelt u een verzekering bij AG Insurance?

Wij werken samen met geselecteerde verzekeringsadviseurs die u stap voor stap helpen de juiste verzekering af te sluiten. Of u nu al een bestaande verzekering heeft of een nieuwe verzekering af wil sluiten, onze adviseurs zorgen altijd dat u de verzekering krijgt die perfect past bij uw situatie.

Verzekerd de weg op in 5 stappen

Goed verzekerd de weg op in 5 stappen Goed verzekerd de weg op in 5 stappen

Wat kost een verzekering van AG Insurance?

Wij werken samen met geselecteerde verzekeringsadviseurs die u stap voor stap helpen om de juiste verzekering af te sluiten. Of u nu al een bestaande verzekering hebt of een nieuwe wilt afsluiten, onze adviseurs zorgen altijd voor de verzekering die perfect past bij uw situatie.
De prijs van een verzekering hangt af van veel verschillende factoren. Onze adviseurs geven u persoonlijk advies zodat u altijd een correcte prijsofferte hebt en precies weet waar u aan toe bent. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Waarom een verzekering afsluiten bij AG Insurance?

 

Dichtbij

Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn situatie kent en begrijpt, geeft AG Insurance de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat u steeds een professionele expert vindt die u met raad en daad bijstaat.

Focus op kwaliteit

Door voor een verzekering van AG Insurance te kiezen, bent u zeker om een kwaliteitsvolle service te krijgen.

Altijd zekerheid

Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Met AG Insurance kunt u veilig en gerust op weg.

Vraag het onze klanten!

Meer dan 1.000.0000 trouwe klanten kiezen jaar na jaar om hun mobiliteit bij AG Insurance te verzekeren.

Heeft uw wagen minder dan 2 rijhulpsystemen?

Neem contact op met een van onze adviseurs die u kan helpen de verzekering te vinden die u nodig hebt.

​*Aanbod onder voorwaarden. Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), vanaf 01/01/2016, van een verzekering Auto van klasse Toerisme en Zaken (Luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus, mobilhome of 4x4) of Vervoer van zaken tot 3,5 ton voor een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. Het voertuig moet uitgerust zijn met ten minste 2 van de volgende rijhulpsystemen: eCall, Lane Support, Automatic Emergency Braking, Waarschuwing Dode hoek, Adaptive Cruise Control of Attention Assist. De klant geniet een korting van 10 % op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance.

 

Deze website bevat algemene informatie over verzekeringsproducten van AG Insurance. Voor deze verzekeringsproducten gelden uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden gesteld aan het verzekerd risico. De juiste omvang en looptijd ervan leest u in de contractvoorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u op onze website www.aginsurance.be. Deze informatie, een premieberekening en offerte, is ook gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon.

Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing. Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance, fax: 02 664 76 64, mail: customercomplaints@aginsurance.be. Indien de voorgestelde oplossing geen voldoening schenkt, kunt u uw klacht ook indienen bij de Ombudsdienst Verzekeringen, te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35.
Tel.: 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 - www.ombudsman.as.

Verminderen