auto familie

Het Autosalon is één keer per jaar. Wij beschermen uw wagen het hele jaar door

Ontdek onze speciale voorwaarden !​

Hebt u ook genoten van het Autosalon? AG Insurance biedt u 5 troeven om uw nieuwe wagen optimaal te verzekeren.


Profiteer er nu van !

Infographic Salon de l'auto  

Wat kost een verzekering van AG Insurance?

De prijs van een verzekering hangt af van veel verschillende factoren. Onze adviseurs geven u persoonlijk advies zodat u altijd een correcte prijsofferte hebt en precies weet waar u aan toe bent. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Waarom een verzekering afsluiten bij AG Insurance?

 

Dichtbij

Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn situatie kent en begrijpt, geeft AG Insurance de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat u steeds een professionele expert vindt die u met raad en daad bijstaat.

Focus op kwaliteit

Door voor een verzekering van AG Insurance te kiezen, bent u zeker om een kwaliteitsvolle service te krijgen.

Altijd zekerheid

Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Met AG Insurance kunt u veilig en gerust op weg.

Vraag het onze klanten!

Meer dan 1.000.0000 trouwe klanten kiezen jaar na jaar om hun mobiliteit bij AG Insurance te verzekeren.

​Deze webpagina bevat algemene informatie over verzekeringsproducten van AG Insurance. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. De juiste omvang van de waarborgen leest u in de contractvoorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u op onze website www.aginsurance.be. Al deze (pre)contractuele informatie, een premieberekening en offerte, zijn gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon. Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing. Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Klachten kunnen ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, tel. : 02 664 02.00, mail: customercomplaints@aginsurance.be). Indien de voorgestelde oplossing geen voldoening schenkt, kunt u uw klacht ook indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, te 1000 Brussel, tel. : 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 - www.ombudsman.as). ​


Verminderen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​