auto familie

Het Autosalon is één keer per jaar. Wij beschermen uw wagen het hele jaar door

Ontdek onze speciale voorwaarden !​

Hebt u ook genoten van het Autosalon? AG Insurance biedt u 5 troeven om uw nieuwe wagen optimaal te verzekeren.


Profiteer er nu van !

Infographic Salon de l'auto  

Hoe regelt u een verzekering bij AG Insurance?

Wij werken samen met geselecteerde verzekeringsadviseurs die u stap voor stap helpen om de juiste verzekering af te sluiten. Of u nu al een bestaande verzekering hebt of een nieuwe wilt afsluiten, onze adviseurs zorgen altijd voor de verzekering die perfect past bij uw situatie.

Verzekerd de weg op in 5 stappen

Verzekerd de weg op in 5 stappen Verzekerd de weg op in 5 stappen

Wat kost een verzekering van AG Insurance?

De prijs van een verzekering hangt af van veel verschillende factoren. Onze adviseurs geven u persoonlijk advies zodat u altijd een correcte prijsofferte hebt en precies weet waar u aan toe bent. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Waarom een verzekering afsluiten bij AG Insurance?

 

Dichtbij

Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn situatie kent en begrijpt, geeft AG Insurance de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat u steeds een professionele expert vindt die u met raad en daad bijstaat.

Focus op kwaliteit

Door voor een verzekering van AG Insurance te kiezen, bent u zeker om een kwaliteitsvolle service te krijgen.

Altijd zekerheid

Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Met AG Insurance kunt u veilig en gerust op weg.

Vraag het onze klanten!

Meer dan 1.000.0000 trouwe klanten kiezen jaar na jaar om hun mobiliteit bij AG Insurance te verzekeren.

​*Aanbod onder voorwaarden. Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), vanaf 01/01/2016, van een verzekering Auto van klasse Toerisme en Zaken (Luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus, mobilhome of 4x4) of Vervoer van zaken tot 3,5 ton voor een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. Het voertuig moet uitgerust zijn met ten minste 2 van de volgende rijhulpsystemen: eCall, Lane Support, Automatic Emergency Braking, Waarschuwing Dode hoek, Adaptive Cruise Control of Attention Assist. De klant geniet een korting van 10 % op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance. ​

Deze website bevat algemene informatie over verzekeringsproducten van AG Insurance. Voor deze verzekeringsproducten gelden uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden ​gesteld aan het verzekerd risico. De juiste omvang en looptijd ervan leest u in de contractvoorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u op onze website www.aginsurance.be Deze informatie, een premieberekening en offerte, is ook gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon.

Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing. Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance, fax: 02 664 76 64, mail: customercomplaints@aginsurance.be. Indien de voorgestelde oplossing geen voldoening schenkt, kunt u uw klacht ook indienen bij de Ombudsdienst Verzekeringen, te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35. tel. 02/547 58 71 – fax 02/547 59 75 – www.ombudsman.as.

Verminderen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​