Hoverboard, elektrische fiets, segway

Pack OmniMobility verzekert uw mobiliteit! Fiets, hoverboard, segway, …

De ongevallenverzekering met uitgebreide bijstand, voor u en voor uw (elektrische) fiets of step, hoverboard, segway, ...!


Vraag een offerte


Uw Pack OmniMobility dekt tal van voortbewegingstoestellen:

Fiets

Fiets

Meer

Elektrische fiets

E-bike

Meer

Hoverboard, segway, monowheel

Hoverboard, segway, monowheel

MeerZijn ook gedekt:

  • Niet-gemotoriseerde voortbewegingstoestellen (skateboards, rolschaatsen enz.)
  • (Elektrische) rolstoelen met een maximumsnelheid van 25 km/u

Wat dekt Pack OmniMobility?

Uw (elektrische) fiets of voortbewegingstoestel is uw vrijheid. Als u een ongeval hebt, dekt uw BA Privéleven Top Familiale van AG Insurance de schade veroorzaakt aan derden ... Pack OmniMobility vormt hierop de ideale aanvulling want het biedt u een optimale bescherming en ook bijstand voor uzelf en uw favoriete verplaatsingsmiddel!check icon 

Dekking van tal van voortbewegingstoestellen

Naast de (elektrische) fietsen zijn ook de nieuwe voortbewegingstoestellen gedekt, ongeacht of ze gemotoriseerd zijn (tot 45 km/u) of niet.

check icon 

Uitgebreide bijstand

Panne, ongeval, (poging tot) diefstal en lekke band zijn gedekt.

check icon 

Vergoeding van materiële schade tot 2500 euro

Bij een ongeval is uw (elektrische) fiets en het toebehoren, of uw voortbewegingstoestel, verzekerd tot 1000 of 2500 euro, afhankelijk van wat u gekozen hebt.

check icon 

Vergoeding van uw lichamelijke schade bij een ongeval

U krijgt een vergoeding tot 6520 euro voor uw medische kosten. De forfaitaire vergoeding kan oplopen tot 250 000 euro afhankelijk van het percentage invaliditeit. Bij overlijden ontvangen uw naasten een forfaitaire vergoeding van 25 000 euro.Goed verzekerd de weg op in 5 stappen

Goed verzekerd de weg op in 5 stappen Goed verzekerd de weg op in 5 stappen


Welke risico’s zijn niet gedekt?

  • De schade veroorzaakt aan onderdelen van de fiets of ander voortbewegingstoestel als gevolg van een constructie- of materiaalfout, slijtage, een duidelijk gebrek aan onderhoud van deze onderdelen of van een gebruik van de fiets of een ander voortbewegingstoestel dat niet overeenstemt met de richtlijnen van de fabrikant.
  • De schade veroorzaakt of verergerd door de vervoerde voorwerpen, evenals door de overbelasting van de fiets, van de aanhangwagen of van een ander voortbewegingstoestel.
  • De bijstand in geval van defect of een lekke band is niet van toepassing voor de niet-gemotoriseerde voortbewegingstoestellen (skateboard, rolschaatsen enz.). De bijstand aan personen blijft wel gelden.

De lijst hierboven is niet volledig. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen. U kunt deze ook gratis verkrijgen bij uw tussenpersoon.

Pack OmniMobility is voorbehouden aan de klanten die bij AG Insurance een verzekering BA Privéleven Top Familiale hebben afgesloten.

Verminderen