rendementen 2015
Ontdek de bijbehorende producten

Wat heeft mijn spaar- en/of beleggingsverzekering opgebracht in 2016?

U vindt het rendement hier

​Hebt u een spaarverzekering of een beleggingsverzekering van AG Insurance afgesloten en bent u benieuwd wat ze in 2016 opgebracht heeft? Hier volgt een overzicht van waar u de rendementen kunt vinden.

  • ​U krijgt elk jaar een stand van zaken van uw contract. In dit overzicht vindt u onder meer het totale rendement van het voorbije jaar. Uw tussenpersoon kan u vertellen wanneer u dit overzicht mag verwachten.

 

  • De gespecialiseerde pers publiceert in januari en februari regelmatig overzichten van de rendementen van spaar- en beleggingsverzekeringen. Daarmee kunt u de prestaties opvolgen van de verschillende producten per verzekeraar.

 

  • Op de financiële infofiche van elke beleggingsoplossing vindt u meer informatie over de rendementen. Daar staan ook de rendementen uit het verleden vermeld. Deze geven u een indicatie van het rendementspotentieel voor de toekomst, maar ze bieden geen garantie. U kunt deze financiële informatiefiches raadplegen op de website van uw verzekeraar en bij uw makelaar of bankkantoor.

 

  • Via de website van AG Insurance kunt u de rendementen van de tak 23-fondsen raadplegen.

 

  • Voor sommige verzekeringen kunt u ook terecht op publieke vergelijkingssites, zoals spaargids.be

 

Spaar- en beleggingsverzekeringen zijn veel meer dan alleen het rendement. Ze enkel op basis van rendement vergelijken, is daarom geen goed idee. Ga zeker en vast langs bij uw verzekeringstussenpersoon. Hij is het best geplaatst om u over alle karakteristieken van de verschillende producten te informeren.

Verminderen