spaarverzekering met pasen
Ontdek de bijbehorende producten

Verras op Pasen met een spaarverzekering

Kies voor zekerheid, bovenop de paaseieren

​Verstopt u op Pasen paaseieren voor de kinderen of kleinkinderen? Geef hen dit jaar ook een spaarcentje, via een tak 21-spaarverzekering. De paashaas zorgt voor de chocolade, u stelt hun toekomst veilig.

Niet alleen chocolade-eieren op Pasen dit jaar, maar ook een spaarverzekering met een mooi rendement en nog vijf andere interessante troeven. 

1. Alles onder controle

U beslist zelf wanneer u spaart en hoeveel. Wilt u een vast maandelijks bedrag sparen of doet u liever een storting in het begin en sporadische stortingen nadien? Geen probleem. U hebt volledige controle over de spaarverzekering.

2. U bent zeker van de rentevoet

Telkens u stort, krijgt u gegarandeerd de rentevoet die op dat moment geldt. En niet vergeten dat uw rendement nog kan stijgen door eventuele winstdelingen1.

3. Voordelige fiscale behandeling

Als uw tak 21-spaarverzekering langer loopt dan acht jaar, betaalt u volgens de huidige fiscale wetgeving geen roerende voorheffing meer op het eindkapitaal van de spaarverzekering. Ook in geval van overlijden valt de roerende voorheffing weg. Indien u daarentegen uw geld binnen de acht jaar opvraagt, is er wel roerende voorheffing verschuldigd.

4. Garantie op veiligheid

Wat u in uw spaarverzeking stopt, is veilig. U krijgt dat geld op de einddatum van het contract volledig uitbetaald, samen met de interesten. De verzekeraar houdt enkel de kosten af en de taks op de levensverzekering.

5. Extra bescherming

Mocht u overlijden voor het einde van het contract, dan kunt u ervoor zorgen dat uw kinderen een extra bedrag krijgen bovenop het spaargeld. Zo hebt u zowel een spaarpotje als een aanvullende overlijdenswaarborg. Twee vliegen in één klap.
Verminderen

Een spaarverzekering ter gelegenheid van Pasen

​Hebt u nog geen idee welk cadeau u op Pasen aan uw kinderen of kleinkinderen wilt geven? Of hebt u simpelweg niet genoeg verstopplaatsen voor al die paaseieren? Dan is een tak 21-spaarverzekering zeker het overwegen waard. Een eenvoudige, interessante en veilige manier van sparen. Een mooi geschenk dus met het oog op de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen.

Voor meer informatie over spaarverzekering voor een (klein)kind, bekijkt u best even de productpagina.

 

1. De winstdeling is niet gewaarborgd en hangt af van de economische conjunctuur en de financiële resultaten van AG Insurance.

Verminderen