beleggingsverzekering verzekering bescherming rendement
Ontdek de bijbehorende producten

Lig tijdens uw vakantie niet wakker van uw belegging

In de huidige context van lage rentevoeten bent u op zoek naar alternatieve beleggingen die mikken op een potentieel hoger rendement. Maar u wenst ook een zekere gemoedsrust. Altijd. Maar zeker tijdens uw vakantie.
Met een tak 23-beleggingsverzekering van AG Insurance met ingebouwde bescherming kunt u op beide oren slapen.

​De keerzijde van een hoger rendement is vaak dat u een hoger risico loopt. En dat u uw belegging regelmatig moet opvolgen. Dergelijke beleggingen dreigen u dus altijd te achtervolgen, zelfs tijdens uw vakantie.

Met een beleggingsverzekering van AG Insurance met ingebouwde bescherming hoeft u zich op reis geen zorgen te maken over de opvolging van uw belegging. Deze beleggingsverzekering wordt beheerd door experts en biedt bovendien twee beschermingsmechanismen die automatisch in werking treden bij marktschommelingen en volgens vooraf bepaalde parameters:

  • De Winstbeschermer zorgt ervoor dat uw opgebouwde winsten vanaf een bepaald niveau overgeboekt worden naar een potentieel veiliger fonds. Bedoeling is dat u uw winsten tijdens uw vakantie niet ziet wegsmelten als een ijsje voor de zomerzon.
  • De Verliesbeperker waakt erover dat uw volledige belegging in turbulente tijden (dat wil zeggen bij een daling vanaf een bepaald niveau) in een veiligere haven ondergebracht wordt. Om vandaaruit weer geleidelijk aan te herinvesteren in het gekozen fonds en de open zee op te varen.
Verminderen

Maar dat is lang niet alles. Uw beleggingsverzekering met ingebouwde bescherming biedt nog heel wat andere voordelen:

  • toegankelijkheid: u kunt investeren met een enige premie vanaf 2500 euro of geleidelijk aan sparen vanaf 360 euro per jaar.
  • flexibiliteit: er zijn heel wat opties zodat u uw belegging kunt afstemmen op uw wensen en behoeften.
  • een ruime waaier aan fondsen voor ieder beleggersprofiel, beheerd door zorgvuldig uitgekozen fondsenbeheerders. 
  • een standaard overlijdensdekking die onder bepaalde voorwaarden gratis kan uitgebreid worden.
  • geen roerende voorheffing, noch op afkopen, noch op de uitbetaling van het kapitaal overlijden.


Beleggen in fondsen is echter niet zonder risico’s. U bent zich daar beter van bewust zodat u weet op welk terrein u zich begeeft . Wilt u meer weten over de beleggingsverzekering gekoppeld aan fondsen en met ingebouwde bescherming? Klik dan hier!

Verminderen