woning verzekering

De bever maakt van zijn huis een echte thuis

Tijd om meer bever te zijn als het gaat over je woning

​Een bezig baasje, die bever. Zeker als het over zijn huis gaat. Want als die ergens zijn tanden in zet, dan gaat hij ervoor. Zonder te zagen begint hij te knabbelen, en te knabbelen. Tijd om meer bever te zijn. Geniet volop van je woning, want bij AG beschermen we jouw thuis, vandaag en morgen.​

Kies stevige bomen uit

​Voor zijn burcht knabbelt de bever eerst enkele stevige bomen om. Zo legt hij de basis voor een solide thuis. Leg ook een sterke fundering voor je huis. Met de Top Woning en de Pack Ik Bouw, Ik Verbouw bescherm je je huis, ook in opbouw of bij verbouwing. Zo ben je ook verzekerd wanneer de materialen op je werf gestolen worden, of wanneer bij storm een onafgewerkte gevel omvalt.

Verminderen

Sprokkel takjes bij elkaar

​Met takjes en modder knutselt de bever vervolgens een vernuftig wooncomplex in elkaar dat zelfs voor roofdieren nauwelijks toegankelijk is. Zo is hij op alles voorbereid en voelt hij zich veilig thuis, ook bij onverwachte gebeurtenissen. Ook jij bent helemaal gerust dat als jou iets overkomt een goede schuldsaldoverzekering de terugbetaling van je woonkrediet overneemt. Terwijl de Maandbudgetverzekering​ van Vivay je een inkomen garandeert wanneer je werkloos of invalide zou worden. Zo bescherm je je gezin financieel.

Verminderen

Bescherm je burcht

​Door een sterke stroming of een indringer loopt het ook wel eens fout in de beverburcht. Maar de bever brengt zijn huis altijd weer tiptop in orde. Met de woonverzekering Top Woning van AG laat jij je woning er ook altijd weer piekfijn uit zien, zelfs na brand, storm of diefstal.

Verminderen

Reken op de beverkolonie

Een bever staat er nooit alleen voor: heel de kolonie springt bij om een burcht te bouwen. Voor jou geldt net hetzelfde: je staat er niet alleen voor. Je Top Woning verzekering zorgt voor bijstand in noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer je sleutel kwijt bent of je hebt problemen met het slot. En met Pack Woning & Assist+ kun je bij een dringend probleem aan je huis 24u/24 rekenen op hulp van een vakman die je elektrische garagepoort deblokkeert bijvoorbeeld of een verstopt toilet snel en kwalitatief herstelt. De Pack Woning & Assist+ biedt je bijstand, ook al is er geen schadegeval.

Wil je je huis opfrissen of de verwarmingsketel laten onderhouden, dan regelt SoSimply voor jou de juiste professional.

 

Ben je eigenaar, huurder, verhuurder of nog volop aan het bouwen of renoveren? Dan hebben wij nog andere opties voor het beschermen van je woning.

En ook daarvoor kun je rekenen op advies van AG en van je verzekeringsadviseur. Contacteer hem gerust om te praten over de bescherming van je thuis.

VIND EEN ADVISEUR

Verminderen

​​​​​​​​​​