Wat als uw verwarming niet wil opstarten?
Ontdek de bijbehorende producten

Mijn verwarming wil niet opstarten na de zomer. Wat nu?

​Met de winter voor de deur is het natuurlijk vervelend als uw verwarming het laat afweten. Maar geen nood: via AG Insurance kunt u 24u/7 een hersteller bellen.

​Als uw verwarming niet mee wil, kunt u maar beter een beroep doen op een goede vakman. Maar waar vindt u die en is hij wel op korte termijn beschikbaar? Met het Pack Home & Assist+, een uitbreiding op uw woningverzekering van AG Insurance, verzekert u zichzelf de klok rond van professionele bijstand.
Verminderen

Wat moet u doen?

Eén telefoontje naar uw contactpersoon bij AG Insurance volstaat. Die zal u vervolgens in contact brengen met een hersteller, zodat u meteen een afspraak kunt maken. Op die manier wordt uw probleem snel opgelost.

AG Insurance komt voor maximaal 200 euro tussen in de  verplaatsingskosten en in de eerste twee prestatie-uren van de vakman. U betaalt zelf de kosten voor vervangstukken.

TIP: het is wettelijk verplicht om uw verwarmingsinstallatie goed te onderhouden. Denk er tijdig aan, nog voor de winter begint. Hier vindt u meer informatie, naargelang de regio waar u woont en de gebruikte brandstof:

Verwarming op stookolie - in Vlaanderen

Verwarming op stookolie – in Brussel

Verwarming op stookolie – in Wallonië

Verwarming op aardgas
Verminderen