5 vaak voorkomende problemen als u bouwt

5 vaak voorkomende problemen als u bouwt

Vous avez fait le plein de bonnes idées au salon? Petit check indispensable avant de vous lancer dans la construction ou la rénovation.

​​​​​​​

Vraag een prijsofferte op maatDiefstal op de werf​​

Diefstal op de werf  


​​
​ ​​
​​Meer​

Schade door de weersomstandigheden

Schade door de weersomstandigheden ​​
​​​Meer​​ ​


Schade veroor​zaakt door een aannemer​

degats-entrepreneur ​ ​
 
Meer​​

Vr​ienden & ongevallen

Des amis et des accidents

​​ Meer
​​

​​

Faillissement ​en vertraging

Faillite et retard de chantier

​​ Meer
​​

​​​
​​​
Verminderen

Gaat u bouwen?​

​​​​​​

Hoe onderschrijft u een verzekering bij AG Insurance?


Wij werken samen met geselecteerde verzekeringsadviseurs die u stap voor stap helpen de juiste verzekering af te sluiten. Of u nu al een bestaande verzekering hebt of een nieuwe verzekering wil afsluiten, onze adviseurs zorgen altijd dat u de verzekering krijgt die perfect past bij uw situatie.

Uw bouwwerf goed verzekerd in 5 stappen

etapes_desktop_900x100px_fr.jpg​​  

Wat kost een verzekering van AG Insurance?


 

Wij werken samen met geselecteerde verzekeringsadviseurs die u stap voor stap helpen om de juiste verzekering af te sluiten. Of u nu al een bestaande verzekering hebt of een nieuwe wilt afsluiten, onze adviseurs zorgen altijd voor de verzekering die perfect past bij uw situatie. De prijs van een verzekering hangt af van veel verschillende factoren. Onze adviseurs geven u persoonlijk advies zodat u altijd een correcte prijsofferte hebt en precies weet waar u aan toe bent. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

VOOR WELKE VOORNAAMSTE RISICO'S BENT U NIET VERZEKERD?


  • De verliezen of schade te wijten aan een fout, een gebrek of een leemte in het ontwerp, in de berekeningen of in de plannen alsook aan het eigen gebrek van de materialen, indien er geen accidentele gevolgschade is.
  • Schade door de gedeeltelijke of volledige verwaarlozing van de werf.
  • Schade aan de naburige goederen, behalve als zij het voorwerp hebben uitgemaakt van een plaatsbeschrijving die tegensprekelijk is opgemaakt vóór de werken.

De lijst hierboven is niet exhaustief. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de Ik bouw, ik verbouw pagina bezoeken.

​Pack Ik bouw, Ik verbouw is een aanvulling bij de brandverzekering Top Woning van AG Insurance, met een duur van 1 jaar, dat stilzwijgend wordt verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen zich ertegen verzet ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst. Het Belgisch recht is van toepassing op al onze verzekeringscontracten. Stel uw vragen aan uw verzekeringsadviseur, hij/zij is uw eerste contactpersoon! Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance, fax 02/664 76 64, mail customercomplaints@aginsurance.be. Als de oplossing van AG Insurance u niet bevalt, kunt u het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35,1000 Brussel, tel. +32 (0)2 547 58 71 – fax 02/547 59 75 ​– www.ombudsman.as ​​

Verminderen