Solutions sur mesure pour les moyennes et grandes entreprises

Oplossingen op maat voor middelgrote en grote ondernemingen

 

Uw onderneming wil haar medewerkers en specifieke bedrijfsrisico’s passend verzekeren. Ze is daarvoor bij AG Insurance aan het juiste adres. Samen met uw verzekeringsadviseur ontwikkelen wij oplossingen op maat die uw hele bedrijf uitstekend beschermen. De expertise van AG Insurance is de beste keuze voor uw onderneming!

Wij bieden u tailor made oplossingen voor alle aspecten van uw onderneming.

Een offerte aanvragen


Mobiliteit

Dankzij onze globale oplossing garandeert u de mobiliteit van elk voertuig in uw bedrijf en stelt u de investeringen in uw wagenpark veilig. U krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van erkende herstellers en u geniet een uitstekende schaderegeling door het AG Team.

Gebouw en inhoud

U verzekert uw gebouwen, inhoud, machines en elektronica perfect op maat. In onze langetermijnrelatie krijgt u gespecialiseerd preventieadvies.

Verzekering Arbeidsongevallen/Veiligheidsconsulent

Uw bedrijf heeft uitstekende oplossingen in handen om zijn medewerkers optimaal te beschermen. Eenvoudig in beheer en een sterke begeleiding bij ongevallen. Onze Veiligheidsconsulenten helpen uw onderneming bovendien actief met ongevallenpreventie.

Aansprakelijkheid

Uw bedrijf geniet een zeer uitgebreide en permanente bescherming wanneer het aansprakelijk is voor schade aan derden veroorzaakt door medewerkers en goederen. Ook uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder-zelfstandig bedrijfsleider is goed ingedekt. Met verzekerde kapitalen op niveau van uw activiteit en reële risico’s.

Pensioen

Uw bedrijf bouwt mee aan het aanvullend pensioen van uw medewerkers, met de vernieuwende en flexibele employee benefits-oplossingen van AG Insurance. U kunt vertrouwen op een duurzaam partnership inclusief advies van experten, aangepaste communicatie en een geïntegreerde administratie via een beveiligd website.

Gezondheid

Met de gezondheidszorgverzekeringen van AG Insurance creëert uw onderneming interessante extralegale voordelen die afgestemd zijn op uw budget en uw medewerkers. U maakt gebruik van onze innovatieve producten en diensten. Zo worden uw noden bij een ziekenhuisopname onmiddellijk aangepakt: geen zorgen met de terugbetaling van de ziekenhuisfactuur (via derdebetalersregeling Medi-Assistance), volledige focus op herstel (via de extra diensten tijdens en na de ziekenhuisopname), gemakkelijk en snel uw apotheekkosten indienen (via de My Healthcare Card), enzovoort. Bovendien worden deze voordelen via het platform ‘My Global Benefits’ in de kijker gezet, en zo extra geapprecieerd door uw medewerkers.

Beleggen

Met investeringsoplossingen op maat laat u de middelen van uw bedrijf renderen op middellange termijn, net als uw eigen vermogen.

Een offerte aanvragen