Pack Building & Assist+
Uw kantoor in mede-eigendom extra beschermen en bijstand krijgen bij schade.
 

 Afbeeldingen bekijken

Optimaal voor mede-eigendom

Een uitstekende uitbreiding van uw brandverzekering: beschermt bij waterinsijpeling via balkons, schade door een verhuis, schade aan antennes en uithangborden …

Schade door werken

Tussenkomst als aannemers of vrijwilligers werken uitvoeren voor rekening van de mede-eigenaars en daarbij schade veroorzaken.

Bescherming voor de mede-eigenaars

Vergoedingen als het gebouw ontoegankelijk is, maar ook als een mede-eigenaar in het ziekenhuis belandt of overlijdt.

 


Waarom is Pack Building & Assist+ iets voor mijn onderneming?

​U wilt een kantoorgebouw optimaal verzekeren tegen de risico's die inherent zijn aan een mede-eigendom. Pack Building & Assist+ breidt de bescherming van de brandverzekering uit voor alle kantoren in het gebouw. En ze biedt bijstand in dringende situaties: als de deur van het gebouw niet meer op slot kan bijvoorbeeld of de verwarming het begeeft.

Pack building & assist  
Wat dekt deze verzekering?

Mede-eigenaars van een kantoorgebouw en hun syndicus beschikken met Pack Building & Assist+ over een mooie aanvulling op de brandverzekering Top Kantoor. Ze beschermt de mede-eigenaars:

 • als ze inkomsten verliezen doordat het gebouw niet meer toegankelijk is.
 • bij waterschade en glasbreuk die veroorzaakt wordt als een aannemer of vrijwilliger werken aan het gebouw uitvoert voor rekening van de vereniging voor mede-eigenaars.
 • bij stormschade aan antennes, zonnetenten (voor privégebruik) en uithangborden.
 • bij beschadigingen in het gebouw en de gemeenschappelijke delen door graffiti bijvoorbeeld, waterinsijpeling via balkons, tijdens een verhuis
 • bij de beschadiging van inboedel op privébalkons door storm en natuurrampen.
 • bij het wegnemen en terugplaatsen van de waterdichte bekleding van een terras of dakbedekking.

Uitgebreide bijstandservice

Bij een probleem aan het gebouw kunt u 24/7 rekenen op hulp: 3 maal per jaar voor de gemeenschappelijke delen en 3 maal per jaar per appartement.

Persoonlijke bescherming

Als een mede-eigenaar naar het ziekenhuis moet of overlijdt door verzekerd schadegeval of een CO-vergiftiging, kan hij of zijn gezin rekenen op een bijkomende tussenkomst.

Wanneer en waar ben ik verzekerd?

​De waarborgen van Pack Building & Assist+ gelden overal in België voor het kantoorgebouw waarvan u mede-eigenaar bent en voor inboedel in mede-eigendom.

Het betreft een contract met een duurtijd van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet volgens de wettelijke modaliteiten. Contracten met een duurtijd van minder dan 1 jaar eindigen op de contractueel voorziene datum, zonder stilzwijgende verlenging.

Pack building & assist  
Pack building & assist  
Wat moet ik doen bij een schadegeval?

U kunt bij schade bij uw verzekeringsadviseur terecht. Hebt u een dringend probleem met het kantoorgebouw in mede-eigendom, dan kunt u de klok rond (24/7) iemand van AG Insurance bereiken. Eén telefoontje volstaat.

Een vakman neemt snel contact met u op en regelt binnen 48 uur een afspraak. Tot 3 maal per jaar voor de gemeenschappelijke delen en tot 3 maal per jaar per appartement vergoedt Pack Building & Assist+:

 • de verplaatsingskosten van de vakman,
 • zijn eerste twee werkuren,
 • met een maximumbedrag van 200 euro per tussenkomst.
Welke bijstand is niet verzekerd?

 • de herstelling of vervanging van al dan niet ingebouwde elektrische huishoud- en verwarmingstoestellen,
 • de herstelling van meters van openbare installaties,
 • de herstelling of vervanging van verlichtingsapparaten en hun onderdelen, stopcontacten en schakelaars, domotica, airco, telefonie en parlofonie,
 • onderhoudswerken,
 • problemen aan ingerichte keukens,
 • problemen met liften, 
 • de ontstopping, herstelling of het leegmaken van ondergrondse leidingen en sceptische putten.
Pack building & assist  
 
 

​​

Consumentenbescherming & klachtenbeheer
Raadpleeg de wettelijke informatie over onze verzekeringen!