Pack Modulis Voedingswinkel
Goed beschermd uw klanten de lekkerste waren aanbieden, wat er ook gebeurt.
 
5 waarborgen exclusief voor voedingswinkels

U krijgt een vergoeding als uw winkel dicht moet blijven. Uw koopwaar en materieel zijn beschermd tijdens leveringen. En u bent verzekerd bij diefstal van geld en betaling met valse biljetten.

Deze waarborgen krijgt u bovenop de voordelen van uw Modulis-dossier, zijnde:

10 % bonus

10 % van uw premie wordt jaarlijks terugbetaald. Dankzij de ‘Goede klant’-bonus.

Altijd goed verzekerd

Uw verzekering evolueert mee wanneer u personeel aanwerft of uw aanbod uitbreidt.

Gemakkelijk

Met slechts één vervaldatum en één premie – die u gratis kunt spreiden – houdt u het overzicht.

Toegang tot schuldinningsdienst

U hoeft geen tijd en energie meer te stoppen in de recuperatie van onbetaalde facturen.

 


Waarom is deze verzekering iets voor mij?

​Met passie voor lekker eten gaat u op zoek naar mooie producten en goede leveranciers. Zo biedt u uw klanten de fijnste delicatessen aan. En wat is de beste bescherming voor uw winkel? Met 5 specifieke waarborgen verzekert Pack Modulis Voedingswinkel uw zaak optimaal.

voedingswinkel verzekering  
Wat verzekert dit Pack Modulis?

​Pack Modulis Voedingswinkel werd speciaal ontwikkeld voor uw beroepsactiviteit. Dat levert u deze heel specifieke bescherming op:

1. Een vergoeding wanneer u uw winkel niet kunt uitbaten

Er is een elektriciteitspanne in de straat en u krijgt het rolluik van uw winkel niet naar omhoog. Een dag lang kunt u geen klanten ontvangen.

Gelukkig krijgt u een forfait van 250 euro schadevergoeding per dag (maximaal 6 werkdagen) wanneer u plots minstens 2 uur zonder stroom-, gas- of watertoevoer zit. En ook na een inbraakpoging.

2. Bescherming in nieuwwaarde van al het materieel in uw winkel

Uw mechanisch materieel met minder dan 30 % slijtage is altijd in nieuwwaarde verzekerd en uw elektrisch en elektronisch materieel 3 jaar lang. Bovendien is uw beschadigde koopwaar beschermd tot 2500 euro.

3. Een vergoeding voor valse biljetten en bij diefstal van waarden

Een klant betaalt zijn rekening cash, maar achteraf blijken de biljetten vals. In dat geval krijgt u tot 500 euro vergoeding

Ook als er tijdens of na de openingsuren biljetten, munten, maaltijdcheques of ingewisselde cadeaubonnen gestolen worden, kunt u rekenen op een vergoeding tot 500 euro. 

4. Een vergoeding wanneer storm uw zonnetent en de koopwaar eronder beschadigt

Door een zware hagelbui scheurt uw zonnetent aan flarden en de uitgestalde koopwaar is verloren. Reken dan op een schadevergoeding tot 5000 euro. Ook bij schade door storm, sneeuw- of ijsdruk.

5. Bescherming van uw materieel en koopwaar tijdens vervoer

Tijdens een levering aan huis moet u plots hard remmen en raakt uw koopwaar beschadigd.

Uw materieel en koopwaar die tijdens het transport beschadigd geraken, worden tot 1250 euro vergoed. Ook bij diefstal van uw bestelwagen trouwens.

Wanneer en waar ben ik verzekerd?

​Als de basiscontracten in uw Modulis-dossier zitten, beschermt Pack Modulis Voedingswinkel u, het materieel en de koopwaar in uw winkel en tijdens het vervoer. Ook uw zonnetenten zijn verzekerd, net als de koopwaar die ze beschutten.

Het betreft een contract met een duurtijd van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet volgens de wettelijke modaliteiten. Contracten met een duurtijd van minder dan 1 jaar eindigen op de contractueel voorziene datum, zonder stilzwijgende verlenging.

voedingswinkel verzekering  
voedingswinkel verzekering  
Wat moet ik doen bij een schadegeval?

​Contacteer uw verzekeringsadviseur. Hij helpt u bij de schaderegeling.

Wat zijn de voornaamste risico’s waarvoor ik niet verzekerd ben?

Zijn uitgesloten van de dekking voor het geheel van het pack: de schade die het gevolg is van uitzonderlijke natuurrampen (tsunami, vulkaanuitbarsting, vallen van meteorieten enz.).

De waarborg 'Bescherming van uw materieel en koopwaar tijdens vervoer', beschreven in punt 5, dekt niet:

  • de schade die het gevolg is van de inwerking van ongedierte, knaagdieren of motten;
  • de gebrekkige, onvolledige of onbestaande conditionering en/of verpakking van de koopwaar die normaal gezien moet verpakt zijn;
  • de invloed van de luchttemperatuur en de omgevingsvochtigheid, de gevolgen van uitwasemingen van allerlei aard waaronder de geur- of smaakverandering.
magasin question 4  
 
 

​​​​​

Consumentenbescherming & klachtenbeheer
Raadpleeg de wettelijke informatie over onze verzekeringen!
   Algemene voorwaarden en contractuele documenten