Ontdek de bijbehorende producten

Ben ik verzekerd als mijn paard schade veroorzaakt? Wat als ik het slachtoffer ben? En hoe zit het met de schade aan de gehuurde paardenbox?

Met de BA Familiale van AG Insurance bent u automatisch verzekerd voor de schade die uw eigen paarden (maximaal twee) veroorzaken. Leent u een paard en materiaal, dan biedt Pack Familiale+ een goede oplossing voor de schade veroorzaakt aan de gehuurde goederen. Zo kunt u volop van uw fantastische hobby genieten.

Rit met eigen paard(en)

De Top Familiale van AG Insurance bevat automatisch een BA Paard voor maximaal twee eigen paarden.  Vanaf drie paarden is een bijpremie vereist.

U bent via de BA Familiale verzekerd voor:

  • de schade veroorzaakt door uw eigen paarden of paarden van een derde die onder uw toezicht staan. De dekking geldt zowel voor materiële als voor lichamelijke schade. Bv. als een paard in het autoportier van een buurman stampt of op de voet van een voorbijganger trapt.

    Zijn niet verzekerd: kwetsuren aan een familielid of uzelf, schade aan uw eigen bezittingen of uw paard dat gewond raakt. Voor eigen lichamelijke letsels sluit u best een ongevallenverzekering, zoals de Formule 24 Privé-leven van AG Insurance. Is iemand anders verantwoordelijk voor uw ongeval, dan helpt een rechtsbijstandverzekering u om uw belangen te verdedigen.
  • de schade aan paarden van derden die onder uw toezicht staan (niet in het kader van een professionele activiteit).
Verminderen

Gehuurd materiaal

Met het Pack Familiale+ als aanvulling op uw BA Familiale geniet u een dekking voor de schade die u (of uw paard) veroorzaakt aan geleende of gehuurde goederen. Denk maar aan de paardenbox, de piste, het zadel, enz.
Verminderen