verzekering reis annulatie
Ontdek de bijbehorende producten

Dekt mijn reisverzekering ook mijn gezinsleden als we tegelijk op reis gaan?

Uw kinderen vertrekken op vakantiekamp en u maakt van de gelegenheid gebruik om ondertussen een citytrip naar Venetië te maken.
Vóór het vertrek heeft één van uw kinderen een ongeval en moet het op het laatste moment in het ziekenhuis worden opgenomen.
Zal uw reisannuleringscontract zowel uw reis vergoeden als die van uw kind?

Ja. Het jaarlijks reisannuleringscontract Top TravelStop dekt alle verzekerden voor al hun reizen en verblijven, zelfs als zij tegelijkertijd vertrekken naar verschillende bestemmingen.

Het jaarlijkse reisannuleringscon​tract Top TravelStop​ komt tussen voor bijna alle onvoorziene annulaties, wijzigingen en onderbrekingen van reizen en verblijven (zie algemene voorwaarden) en dat voor:

  • Alle types van privéreizen (met een minimumwaarde van 150 euro), ongeacht de duur, en voor verblijven in België vanaf 3 overnachtingen;
  • Alle types van transport: vliegtuig, trein, bus, boot, wagen… ;
  • Alle types van logement: huur van een appartement, vakantieverblijf, bungalow, hotel, camping, v​akantiekamp, jeugdbeweging… ;
  • Alle types van reservaties: via een reisagentschap, rechtstreeks via het internet, van particulier tot particulier, of via een organisatie (schoolreis, vakantiekamp, jeugdbeweging...).

​ 

Verminderen

Goed om weten:

Met het Jaarlijks contract Top TravelStop wordt u volledig vergoed, zonder vrijstelling, tot 2 500 euro per verzekerde en per reis met een maximum van 12 500 euro voor alle verzekerden samen.

Als u de optie 'Verhoging van de gewaarborgde bedragen' onderschreven hebt, kunnen de voorgestelde vergoedingen oplopen tot 5.000 euro per persoon en per reis (met een maximum van 25.000 euro voor alle verzekerden samen).​

Verminderen