AG Scan Center

Hagelscanner in het AG Scan Center

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Hebt u Top Om​nium, Top Occasium ou OmniNatuur&Glass? Profiteer dan van deze innoverende technologie in geval van hagelschade aan uw voertuig.
Wij stellen het AG Scan Center voor met een hagelscanner die een supersnelle en precieze evaluatie maakt van de schade zodat uw voertuig snel kan hersteld worden.

Hail Repair Hail Repair 

​Contacteer ons​​​​

​ ​​​

Selecteer de distributiepartner bij wie u deze verzekering hebt afgesloten
De verzekeringen van AG Insurance worden aanbevolen door gespecialiseerde partners in uw buurt. Deze verzekeringsadviseurs beantwoorden al uw vragen en zoeken voor elk probleem de beste oplossing. Selecteer de distributiepartner bij wie u deze verzekering hebt afgesloten​​

​​​​​

​De voordelen van de hagelscanner in het AG Scan Center​​​​

 • In de nabijheid
  Omdat een hagelbui grote gevolgen kan hebben voor uw voertuig.​​
 • Makkelijk bereikbaar
  U vindt een AG Scan Center in een straal van 25 km van de hagelbui.
 • Digitale precisie
  De scanner detecteert de minste impact dankzij zijn 3D-systeem in hoge resolutie.
 • Ultrasnelle expertise
  In 6 minuten tijd hebt u een uiterst gedetailleerde vaststelling van de staat waarin de carrosseri​e van uw wagen zich bevindt.
 • Duidelijke, nauwkeurig bepaalde kosten
  U krijgt een objectief bestek opgemaakt.
 • Snelle en betrouwbare herstelling
  Een precieze en snelle analyse van de schade, maakt een snellere herstelling door gespecialiseerde, ervaren herstellers mogelijk.

​Ontdek onze innovatieve service in detail​​​​​​​

​​​​
Verminderen

Vimeo settings

Youtube settings

Onder welke voorwaarden kunt u een beroep doen op het Hagelactieplan?​

​​​​

U kunt van deze dienst gebruikmaken, als u een Autoverzekering van de klasse Toerisme en Zaken (luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus) met Top Omnium​, Top Occasium ou OmniNatuur&Glass​ bij AG Insurance hebt onderschreven.

Er gelden wel bepaalde voorwaarden. Zo komen sommige modellen van voertuigen niet in aanmerking voor deze dienst. De voertuigen die gescand worden, moeten proper zijn (dit is trouwens ook het geval bij een manuele expertise). Ze mogen niet hoger zijn dan 2 meter, geen matte kleur hebben en er mogen geen stickers op kleven. AG​ Insurance is niet aansprake​lijk voor beschadiging aan dergelijke wagens tijdens de scanning.

Verminderen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​