Action assurance mobilhome

actie-mobilhome-verzekeren

​​​​​​

Nu tijdelijk: 20% korting + extra voordelen op je mobilhome verzekering

Teken in op de zeer uitgebreide mobilhome verzekering van AG, nu tijdelijk met 20% korting op de  ​​motorhome omnium verzekering, gratis extra bescherming via ​​ Pack Motorhome+ en bijkomende garanties. Zo kan je helemaal gerust op weg. Actie geldig op elke nieuwe motorhome verzekering Top Omnium die vóór 25/09/2021 onderschreven wordt bovenop de BA-verzekering van AG.*

Wil je een simulatie voor de verzekering v​an je camper?​​​Vraag een offerte

Nu: interessante prijs voor een extra uitgebreide motorhome omnium verzekering

‘Mobilhome te koop’ stond er op het internet en jij ging overstag. Nu ben je de trotse eigenaar van een nieuwe of jonge tweedehands motorhome. Terwijl je volop plannen maakt om er nieuwe plekjes mee te gaan ontdekken in binnen- en buitenland, moet je die mobilhome natuurlijk ook verzekeren. Liefst zo goed mogelijk en aan een scherpe prijs.

Profiteer nu tijdelijk van:

 • 20% korting op je ​​Top Omnium verzekering
 • Gratis ​​ Pack Motorhome+
  • gratis monospace als vervangwagen na diefstal
  • toebehoren, opties en vervoerde goederen mee verzekerd tot 4.000 euro
  • vergoeding per dag dat jouw motorhome niet kan rijden door schade
 • Extra voordelen
  • Geen waardeverlies gedurende 30 maanden (i.p.v. 18 maanden)
  • Engelse vrijstelling = de vrijstelling valt weg als het bedrag van de schade groter is dan dat van de vrijstelling
  • Slechts ½ vrijstelling voor 40+’ers
 • Cumuleerbaar met 
 
 

Hoeveel kost een camperverzekering?

De kostprijs voor de verzekering van je mobilhome hangt af van een aantal factoren. Vraag voor de juiste dekkingen en een correcte prijs, vrijblijvend advies aan jouw verzekeringsadviseur.

KRIJG EXTRA KORTING

De kortingen van AG op de verzekering van je nieuwe mobilhome

Heeft je motorhome rijhulpsystemen?

Ja, minstens 2. Dan krijg je 10% korting op je motorhome verzekering.

 

Waarom een Top Omnium verzekering voor je mobilhome onderschrijven bij AG?

 
 

Je krijgt 24/7 gratis bijstand bij ongeval of lekke band

Overal in België, en in alle landen op je verzekeringsbewijs (vroegere groene kaart)

Je krijgt een efficiënte en snelle schadeafhandeling bij onze erkende herstellers.

Met gratis vervangwagen tijdens de herstelling. Bij verzekerde schade betaalt AG de factuur rechtstreeks aan de hersteller.

Alle schade aan je motorhome is verzekerd, wat ook de oorzaak is.

Er zijn slechts vier uitzonderingen, klaar en duidelijk beschreven in je contract.

Logische uitzonderingen:

 • Schade die je opzettelijk veroorzaakt hebt.
 • Ongevallen waarbij de bestuurder van je motorhome onder invloed is van alcohol, drugs, medicijnen of hallucinogenen.
 • Schade door overbelasting van het voertuig
 • Ongevallen waarbij de bestuurder van je voertuig geen geldig rijbewijs heeft.Welke verzekeringen bieden we je aan voor je mobilhome?

​​Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorhome

Een verplichte verzekering die veel verder gaat dan de wet. Gratis bijstand, vervangwagen en bonus-malus -2 voor het leven* dus levenslang de laagste premie.

*Onder voorbehoud van enkele specifieke situaties zoals een schadegeval met vluchtmisdrijf of veroorzaakt door een verzekerde in staat van dronkenschap.

​​Top Omnium

Een omniumverzekering die speciaal ontworpen werd voor uw motorhome. Zonder waardeverlies tijdens de eerste 6 maanden en de eerste 10.000 km en een vrijstelling à la carte.

Pack Motorhome+​​

Een ideale aanvulling bij uw omniumverzekering. Met 18 maanden zonder waardeverlies, dekking van de opties, toebehoren en de vervoerde voorwerpen en een monovolume als vervangvoertuig.

OmniNatuur&Glass​​

Een volledige dekking tegen glasbreuk en materiële schade veroorzaakt door natuurkrachten zoals hagel, storm, overstroming, ... Een ideale bescherming wanneer een volledige of gedeeltelijke omnium niet langer gerechtvaardigd is.

 

​*Actie onder voorwaarden. Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), van 21/09/2020 tot 25/09/2021 , van een verzekering Mobilhome van klasse Toerisme en Zaken voor een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 21/09/2014. De klant geniet van een korting op de premies Multirisico en Stoffelijke Schade. Deze actie is cumuleerbaar met de actie rijhulpsystemen. Top Omnium en de Pack Motorhome+ zijn alleen verkrijgbaar als aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG.

**Actie Rijhulpsystemen onder voorwaarden. Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), van 01/01/2020 tot 31/12​/2021 ​, van een verzekering Auto van klasse Toerisme en Zaken (Luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus, mobilhome of 4x4) of Vervoer van zaken tot 3,5 ton voor een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. De klant geniet een korting op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG. ​​​