motorhome verzekering voor de bestuurder
Ontdek de bijbehorende producten

Welke verzekering heeft de bestuurder van een motorhome nodig?

De gewone BA-verzekering volstaat niet

​Uw BA-verzekering vergoedt nooit de schade die u als bestuurder lijdt. Maar als u tot de beste bestuurders van AG Insurance behoort, dan vergoedt BA Max uw letsels wel, zelfs bij een ongeval in fout. Gratis en automatisch.

Als u met een motorhome rijdt en een ongeval veroorzaakt, dan vergoedt een gewone BA-autoverzekering uw eigen schade niet.

 

Als u echter een goede bestuurder bent, dan heeft  AG Insurance een unieke oplossing voor u: de dekking BA Max. Is uw bonus-malus-2, dan krijgt u levenslang gratis en automatisch:

 

  • een uitgebreide dekking voor uw lichamelijke schade (tot 250 000 euro), ook als u in fout bent. Staat u in uw polis als voornaamste bestuurder, dan bent u ook verzekerd als u met een andere auto of motorhome rijdt.

 

  • ook als u een andere persoon met uw motorhome laat rijden, is zijn of haar lichamelijke schade gedekt.

 

  • de dekking geldt zowel in België als in het buitenland.
Verminderen

Nog meer bescherming

Een uitgebreidere versie van BA Max biedt extra bescherming als u met de motorhome naar het buitenland trekt. BA Max XL zorgt ervoor dat:

 

  • uw passagiers ook in het buitenland schadevergoeding krijgen voor hun letsels,
  • ook uw partner verzekerd is als hij of zij in het buitenland met een geleende of gehuurde motorhome of auto rijdt.
Verminderen

Nog geen bonus-malus -2

Staat uw bonus-malus nog niet op -2 en geniet u dus de dekking van BA Max nog niet? Geen nood, ook dan kunt u zich beschermen als bestuurder, via de verzekering Top Bestuurder. Deze waarborg vergoedt uw lichamelijke letsels tot 1 250 000 euro.

Verminderen