AG Insurance

Wacht niet op je volgende leven. Leef nu al voluit met AG

​De boodschap die we willen meegeven in deze imagocampagne, is dat je voluit moet leven.
Vandaag en niet morgen. Wacht niet op je volgende leven om je dromen – groot en klein – waar te maken. Opnieuw staan wij aan je zijde als ‘supporter van jouw leven’. We bieden je een vangnet en moedigen je aan om voluit te leven. Je bent immers goed verzekerd bij een betrouwbare professionele partner.

De making-of: achter de schermen bij de opnames van de tv-spots

De voorbije maanden kon je hen op tv zien, met een sterke boodschap: “Wacht niet op je volgende leven. Leef nu al voluit met AG.” Met ‘hen’ bedoelen we uiteraard de beren, de struisvogel en recent nog het gezin giraffen. Benieuwd hoe deze sympathieke dieren tot leven kwamen?

In onze making-of-video nemen we je mee achter de schermen bij de opnames van de spots!

Verminderen

Vimeo settings

Youtube settings

Beren, struisvogel en giraffen. Bekijk de 3 spots:
Verminderen

Vimeo settings

Youtube settings

Vimeo settings

Youtube settings

Vimeo settings

Youtube settings

​Klaar om voluit te leven?

Deze drie imagocampagnes herinneren je eraan dat je voluit moet leven. Vandaag en niet morgen. Wacht niet op je volgende leven om je dromen – groot en klein – waar te maken. Dankzij AG Insurance en je verzekeringsadviseur kan jij focussen op wat écht telt, zonder angst voor tegenslagen. Als supporters van jouw leven moedigen we je aan om voluit te leven en bieden we je oplossingen op het vlak van bescherming, planning en bijstand. Zo zijn jij en je gezin optimaal beschermd. Wacht dus niet langer: contacteer ons zodat we samen met je adviseur kunnen bekijken hoe we je kunnen helpen om je plannen te verwezenlijken.

Verminderen
Share your opinion : 
 
( 8 votes )