Share your opinion : 
 
( 0 votes )
Ontdek de bijbehorende producten

Zijn mijn tablet en smartphone verzekerd tegen diefstal op vakantie?

​Als u in uw brandverzekering een diefstaldekking hebt, dan bent u ook op vakantie verzekerd tegen diefstal van een smartphone, gsm, tablet, mp3-spelers of laptop. Toch checkt u best vooraf uw brandverzekering.
​De diefstaldekking in uw brandverzekering vergoedt u wanneer voorwerpen gestolen worden uit uw woning. Welke beperkingen er eventueel van toepassing zijn, leest u in de algemene of bijzondere voorwaarden van uw brandverzekering. Neem deze dus zeker grondig door.

Met de Diefstalverzekering van AG Insurance bent u ook verzekerd tegen diefstal van inboedel die u meeneemt naar het gebouw waar u verblijft. Denk bijvoorbeeld aan de multimediatoestellen (gsm, smartphone, tablet, laptop, mp3-speler …) die u tijdens uw vakantie in uw huurappartement achterlaat. De dekking is beperkt tot 5.600 euro (aan ABEX 665).

Zorg er wel voor dat u steeds deuren en vensters goed afsluit als u de vakantiewoning of het hotel verlaat.
Let op: diefstal in gemeenschappelijke ruimten is niet gedekt. Laat uw waardevolle voorwerpen dus niet achter in gemeenschappelijke bagageruimtes of in een kast in de gang van het hotel.

Bent u het slachtoffer van diefstal, dien dan onmiddellijk een klacht in bij de lokale politie.
Interessant voor u is ook
In ons magazine