​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​AG Car Repair Days, het enige event waar u gratis tot 3 deukjes uit uw wagen kan laten herst​ellen

​Autorijden is vaak, net als het leven, een echt avontuur. Niet alleen voor wie aan het stuur of in de passagierszetel zit… Oók voor de wagen zelf.

Hagelbuien, steentjes, rollende winkelkarren: ze laten soms sporen na op wagens. Gelukkig bestaat er een efficiënte, supersnelle en milieuvriendelijke techniek om die deukjes uit het koetswerk te verwijderen: Paintless Dent Repair of PDR.

Tijdens de AG Car Repair Days gaan carrosserie-experten met de PDR-techniek aan de slag om kleine deukjes uit wagens te blutsen. Misschien ook uit úw wagen? Als uw wagen verzekerd is bij AG kan u een beroep doen op deze unieke gratis service. ​

Stay tuned voor meer info

De AG Car Repair Days hebben geen vaste plek: ze reizen rond in België. Hou deze website in de gaten voor de locatie en data van een volgende editie!

Een blik achter de schermen?

Benieuwd hoe het eraan toegaat op dit bijzondere event? Bekijk dit filmpje - en de grappige reacties én verhalen - van vorige edities!

Vimeo settings

Youtube settings


​​

Hoe inschrijven?​

1. Controleer​ of uw wagen in aanmerking komt

Tijdens de AG Car Repair Days kan u tot 3 deukjes, kleiner dan een muntstuk van 2 euro, in het koetswerk van uw wagen laten herstellen. Er mag geen lakschade zijn en alleen personenwagens worden toegelaten.
Lees eerst de pagina Wat en voor wie? om zeker te zijn dat we u tijdens uw afspraak kunnen helpen.

2. Zorg dat u al het nodige bij de hand hebt​

  • Uw agenda
  • Uw lo​gin-gegevens:
    • contractnummer van uw BA Auto van AG
    • uw autoplaatnummer
Tip: u vindt die gegevens het makkelijkst terug op het verzekeringsbewijs van de wagen die bij AG verzekerd is.​

3. Leg uw afspraak online vast ​​

Klik op de knop hieronder​​ om naar de inschrijvingsmodule te gaan.
Gebruikt u een Android-toestel (bv. Samsung)? Dan gebruikt u best de webbrowser Google Chrome voor een optimale gebruikservaring.

​​Nog geen klant bij AG?

Ontdek de troeven van onze autoverzekering en maak een prijssimulatie.

​​
Waar vinden de AG Car Repair Days plaats?​
Waregem Expo
Zuiderlaan 26
8790 Waregem


​​

Wie voert de herstellingen uit​?
Voor de herstellingen​ tijdens de AG Car Repair Days werken we samen met CSI Holdings, een wereldwijde speler gespecialiseerd in de verwijdering van deukjes volgens de PDR-techniek (paintless dent repair).​​​​