Rijhulpsystemen? Lagere verzekeringspremie!

Geniet van 10% korting wanneer uw wagen over 2 of meer rijhulpsystemen beschikt
Geniet van 10% korting wanneer uw wagen over 2 of meer rijhulpsystemen beschikt


Bereken uw premie

Wanneer komt u hiervoor in aanmerking?

Deze korting is voor iedereen met een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. dat is uitgerust met minstens twee van onderstaande rijhulpsystemen.

Adaptive
Cruise Control

Régulateur de vitesse adaptatif
Meer >

Waarschuwer
Dode Hoek

Avertisseur d’angle mort
Meer >

Attention
Assist

Détecteur de fatigue
Meer >

Automatic
Emergency Braking

Assistance au freinage d’urgence
Meer >

Lane
Support

Alerte de franchissement involontaire de ligne
Meer >

eCall

Ecall
Meer >

Automatisch parkeren

Stationnement-automatique
Meer >

Op welke verzekeringen krijgt u 10% korting* ?

 

De BA Auto-verzekering:

De BA Auto is de verplichte verzekering voor elk voertuig in het verkeer. Deze verzekering vergoedt de kwetsuren van passagiers en de schade aan derden als u aansprakelijk bent voor een ongeval. Daarnaast geniet u bij AG Insurance, onder andere, altijd een onmiddellijke bijstand de klok rond in België en in het buitenland. In België krijgt u bovendien gedurende 24 uur een vervangwagen zodat u direct weer op weg kunt.

 

Top Omnium / Top Occasium :

Als u uw BA uitbreidt met onze ruime Top Omnium of Top Occasium,krijgt u ook nog eens 10% korting op de dekking stoffelijke schade die de schade verzekert die u of anderen aan uw wagen toebrengen. Zo kunt altijd gerust op weg.

Waarom een verzekering afsluiten bij AG Insurance?

 

Dichtbij

Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn situatie kent en begrijpt, geeft AG Insurance de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat u steeds een professionele expert vindt die u met raad en daad bijstaat.

Focus op kwaliteit

Door voor een verzekering van AG Insurance te kiezen, bent u zeker om een kwaliteitsvolle service te krijgen.

Altijd zekerheid

Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Met AG Insurance kunt u veilig en gerust op weg.

Vraag het onze klanten!

Meer dan 1.000.0000 trouwe klanten kiezen jaar na jaar om hun mobiliteit bij AG Insurance te verzekeren.

Heeft uw wagen minder dan 2 rijhulpsystemen?

Neem contact op met een van onze adviseurs die u kan helpen de verzekering te vinden die u nodig hebt.

*Aanbod onder voorwaarden. Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), vanaf 01/01/2016, van een verzekering Auto van klasse Toerisme en Zaken (Luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus, mobilhome of 4x4) of Vervoer van zaken tot 3,5 ton voor een nieuw voertuig met een eerste inschrijvingsdatum vanaf 01/01/2014. Het voertuig moet uitgerust zijn met ten minste 2 van de volgende rijhulpsystemen: eCall, Lane Support, Automatic Emergency Braking, Waarschuwing Dode hoek, Adaptive Cruise Control, Attention Assist of Automatisch parkeren. De klant geniet een korting van 10 % op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance.

Deze webpagina bevat algemene informatie over verzekeringsproducten van AG Insurance. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. De juiste omvang van de waarborgen leest u in de contractvoorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u op onze website www.aginsurance.be. Al deze (pre)contractuele informatie, een premieberekening en offerte, zijn gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon. Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing. Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Klachten kunnen ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, tel. : 02 664 02.00, mail: customercomplaints@aginsurance.be). Indien de voorgestelde oplossing geen voldoening schenkt, kunt u uw klacht ook indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, te 1000 Brussel, tel. : 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 - www.ombudsman.as).

Verminderen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​