zonnecrème

Vergeet je zonnecrème niet

Bescherm je huid deze zomer

​​​​​​

Wist je dat 1 op 5 Belgen ooit te maken zal krijgen met huidkanker? Het is de meest voorkomende vorm van kanker wereldwijd én in België en ontstaat door een overmatige blootstelling aan UV-stralen. Daarom is het zo belangrijk om aan preventie te doen!

Samen met onze partners Stichting Tegen Kanker en Sundo helpen wij je deze zomer om je risico op huidkanker te verkleinen. Lees dit artikel​ om onze 9 toptips te ontdekken. En vergeet zeker niet om regelmatig zonnecrème te smeren! Kijk op de kaart hieronder waar we deze zomer gratis zonnecrème ter beschikking stellen met onze smeerpalen.

Belgische kust dispensers met gratis zonnecrème geplaatst, maar ook

  • ​​Op verschillende festivals (Rock Affligem, Pennenzakkenrock, Live is Live, Genk on Stage, Sunrise Festival, Beauville, Oostende Beach, Hype'O Dream, Alcatraz, Summer Music Festival, Land of Love, Beveren Buiten, W Festival, Kidzfestival, Adventure Valley, The Outsider, Pool is Cool) 
  • In Walibi en Pairi Daiza​

En natuurlijk vergeten we onze eigen medewerkers ook niet. Als verantwoordelijke werkgever hebben we ook een smeerpaal aan onze kantoren gezet zodat onze collega's veilig buiten in het zonnetje kunnen lunchen.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​