zorgeloos-thuis-genieten-promo

Creëer en bescherm uw thuis

Geniet nu van speciale voorwaarden bij het afsluiten van uw brandverzekering Top Woning.
En profiteer extra voordelig van de klussen die SoSimply voor u kan uitvoeren, in en aan uw woning.

Brandverzekering Top Woning

De uitgebreide oplossing voor uw woning bij brand, waterschade en natuurrampen.

-10% welkomstgeschenk

Uw verzekering op maat

Breid uw Top Woning uit volgens uw eigen wensen en behoeften met onze verschillende packs.


24/7 bijstand

U kan dag en nacht rekenen op bijstand voor uw huis of appartement na een verzekerd schadegeval.


Zorgeloze herstelling

AG regelt alles van A tot Z: u betaalt geen factuur en geniet 6 maanden garantie op de uitgevoerde herstelling. Deze service wordt u in een groot aantal gevallen aangeboden, mits AG van mening is dat de omstandigheden van de schade dit toelaten.


Klus- en herstellingsplatform SoSimply

Een kleine herstelling, een groot project of een depannage? SoSimply vindt voor u de beste expert.

5% korting


Werken aan uw woning tot €5.000 (incl. btw)

€10 korting


Onderhoud verwarmingsketel

Alle werken, binnen en buiten

Zoekt u een goede loodgieter, elektricien, schilder, dakwerker, …? Via SoSimply staan meer dan 400 professionals in heel België voor u klaar.


Advies inbegrepen

Onze experts analyseren wat u nodig hebt en bezorgen u advies en een oplossing op maat.


Geen verrassingen

Wij kiezen de juiste vakman en garanderen u dat hij de werken uitvoert aan de overeengekomen prijs.


De aanbieding

Top Woning

Welkomstgeschenk. Aanbod onder voorwaarden. Actie geldig bij een nieuwe woningverzekering Top Woning van AG, afgesloten ten laatste op 31/12/2021. Voor eigenaars en huurders van een eengezinswoning, appartement of appartementsgebouw jonger dan 10 jaar. Korting van 10% op de eerste jaarpremie voor alle waarborgen. De korting is niet van toepassing op de waarborg Tariferingsbureau Natuurrampen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties. De inhoud en de voorwaarden van deze actie kan u raadplegen bij uw verzekeringstussenpersoon.SoSimply

Promo 5% korting. De promotie van 5% korting is enkel van toepassing op werken aan de woning tot een waarde van 5.000 euro (incl. btw), uitgevoerd t.e.m. 30/09/2021. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Promo 10 euro korting. Korting van 10 euro (incl. btw) op het onderhoud van uw verwarmingsketel via SoSimply. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties. Korting geldig t.e.m. 30/09/2021.Belangrijke informatie

Top Woning: welke voornaamste risico's zijn niet verzekerd?

  • De schadegevallen die opzettelijk worden veroorzaakt door de verzekerde.
  • De schade veroorzaakt aan motorrijtuigen.
  • De schade veroorzaakt door de niet-naleving van een verplichting opgelegd in het contract betreffende de materiële staat of van de beveiligingsmaatregel van de verzekerde goederen, op voorwaarde dat er een causaal verband is tussen deze niet-naleving en het schadegeval.

De opsommingen hierboven zijn niet exhaustief. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kan u de algemene voorwaarden raadplegen. U kan deze ook gratis verkrijgen bij uw tussenpersoon.

De brandverzekering Top Woning van AG is een contract met een duur van 1 jaar, dat stilzwijgend wordt verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer een van de partijen zich er ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst volgens wettelijke vormen tegen verzet.
Deze webpagina bevat algemene informatie over onder andere het verzekeringsproduct Top Woning van AG, Belgische verzekeringsonderneming. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over dit verzekeringsproduct alvorens dit product te onderschrijven. De exacte omvang van de waarborgen vindt u in de contractuele voorwaarden. De algemene voorwaarden kan u terugvinden op www.ag.be. Deze (pre)contractuele informatie en een offerte met een premieberekening zijn gratis verkrijgbaar bij uw verzekeringstussenpersoon.

Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing.

Voor vragen of problemen kan u in de eerste plaats terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Als u een klacht hebt, kan u contact opnemen met de Dienst Klachtenbeheer van AG (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, tel. 02 664 02 00, mail customercomplaints@aginsurance.be). Als de voorgestelde oplossing voor u niet volstaat, kan u uw klacht ook voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeussquare 35 in B-1000 Brussel, tel. +32 (0)2 547 58 71 - fax + 32 (0)2 547 59 75 - www.ombudsman.as.

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - IBAN: BE13 2100 0007 6339 - BIC: GEBABEBB - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.
SoSimply by AG is een handelsbenaming van Homeras NV – Kantersteen 47, B-1000 Brussel – BTW BE 0640.711.130 – RPR Brussel – info@sosimply.bewww.sosimply.be – BE51 0018 4419 9362 – GEBA BE BB

​​​​​​​​​​​​​​​​​​