zorgeloos-thuis-genieten

Zorgeloos thuis genieten

Hoe graag we er ook op uit trekken: er gaat niets boven het gevoel van echt thuiskomen. Het is de plek bij uitstek om te lachen, te dromen en te ontspannen. Een echte thuis geeft u elke dag opnieuw een goed gevoel en inspireert u om het te leven te leiden dat ú wil.

Een groot deel van uw leven en dat van uw gezin speelt zich af binnen de 4 veilige muren van uw woning. Creëer daarom uw ideale thuis. En zorg voor een volledige bescherming van uw woning en al wie onder uw dak woont.Bescherm nu uw woning en uw gezin


De centrale plek in uw leven

Nooit eerder was uw thuis zo belangrijk. Werk, familie en ontspanning lopen er door elkaar. U beleeft er niet alleen de mooiste familiemomenten, maar tegenwoordig ook heel wat digitale meetings met collega’s. Uw kinderen groeien er op, en u toont er uw beste kookkunsten aan vrienden. En ’s avonds valt u er moe maar voldaan in slaap.

Kortom, het is de plek waar u uw leven leeft en beleeft. Wat zo belangrijk is voor u, verdient de beste bescherming. Laat uw thuis dus in de handen van iemand die u vertrouwt. Met bijna 200 jaar ervaring op de teller en 1 op de 4 verzekerde woningen in België, is AG de supporter die u zoekt.

Ontdek hoe u uw woning beschermt

De thuis van uw gezin

Samen met uw gezin creëert u thuis de mooiste verhalen. Denk maar aan de leuke herinneringen die u zelf hebt aan de woning waar u opgroeide. Maar stond u al eens stil bij wat er met de woning gebeurt als u overlijdt?

Met de oplossingen van AG zorgt u ervoor dat uw thuis altijd de thuis van uw gezin zal blijven, wat er ook gebeurt.

Bespaar uw gezin financiële gevolgen

Maak het thuis gezellig

Uw thuis als veilige speelplek voor uw kinderen? Of als oase van rust om heerlijk te genieten? Het kan allemaal! Wat u ook wil, AG brengt het graag een stapje dichterbij met SoSimply, het onlineplatform voor kleine en grote klussen in en rond uw woning.

Via SoSimply staan meer dan 400 professionals klaar om uw huis helemaal aan te passen aan uw wensen. Of u nu droomt van een nieuw houten terras, of gewoon die vervelende lekkende kraan wil laten repareren, ze staan garant voor een uitstekende service en een perfect resultaat.

Kent u de troeven van SoSimply?

Kleine of grote plannen met uw woning? Ontdek hoe AG u kan helpen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​