podcast

help-we-worden-100-jaar

Financiële gemoedsrust tot u 100 bent? Het is mogelijk als u zich goed voorbereidt!

Hebt u zich al eens afgevraagd hoeveel uw pensioen zal bedragen? Misschien is het nog een ver-van-mijn-bedshow en leeft u liever in het nu, maar waarschijnlijk beseft u wel al dat uw wettelijk pensioen wellicht (veel) lager zal liggen dan uw laatste loon. Het is belangrijk dat u vroeg start met de voorbereiding van uw pensioen. Want hoe eerder u start, hoe beter u bent voorbereid!

Ook de millennial en de boomer in onze podcast zijn zich bewust van de kloof die ze moeten overbruggen eens ze met pensioen zijn. Ze geven hun visie op deze problematiek en vertellen hoe zij in het leven staan. De tegenstellingen tussen beide generaties lijken wijdverspreid, maar tot hun eigen verbazing ontdekken ze snel dat ze heel wat gemeen hebben. In de toekomst zal onze samenleving meer en meer honderdjarigen tellen, want de levensverwachting blijft stijgen.Luister naar onze podcast:

Spotify Apple music Deezer

4 take-aways


We worden ouder. Honderdjarigen zijn straks eerder de norm dan de uitzondering. De toekomst is aan de Centennials.

Blijven genieten tot u 100 of meer bent: het kan als u vroeg genoeg start met de financiële voorbereiding van uw pensioen.


Levensstijl maakt écht het verschil. Actief blijven is de boodschap. Want voor elk uur dat u wandelt, leeft u maar liefst 7 uur langer. Daarnaast is ook sociaal contact cruciaal. Als iemand zich eenzaam voelt, heeft dit dezelfde impact als elke dag 15 sigaretten roken.

Boomers en millennials: de clichés lijken niet te kloppen. De twee generaties hebben meer gemeen dan u misschien denkt. Genieten van een lang en gezond leven is hun streefdoel.


Juridische gegevens van AG Insurance en recht van toepassing

AG Insurance (afgekort AG) NV – E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.beinfo@aginsurance.be - IBAN: BE13 2100 0007 6339 - BIC: GEBABEBB


Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Alle verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht. ​

FATCA/IRS Global Intermediary Identification Number (GIIN): 6841D2.00021.ME.056

​​​​​​​