autoverzekering per kilometer
Ontdek de bijbehorende producten

Betaal ik minder als ik minder kilometers per jaar afleg?

Hoe minder u rijdt, hoe lager de kans op een ongeval … Daarom krijgt u bij AG Insurance een voordeliger tarief, als u minder dan 25.000 km per jaar aflegt!

Bereken mijn verzekeringspremie​


​AG Insurance wil zo goed mogelijk aan uw behoeften beantwoorden en u de grootst mogelijke flexibiliteit aanbieden. Daarom bieden we de AG Kilometerbonus aan: een lager tarief voor iedereen die met zijn wagen minder dan 25.000 km per jaar rijdt!

Verminderen

Wat is de AG Kilometerbonus?

​Of u nu met een diesel rijdt, een benzinewagen, een hybride auto of een model aangedreven door CNG of elektriciteit, u hebt de keuze uit 3 kilometerschijven, volledig in lijn met uw profiel als bestuurder. U kunt dit doen voor elk nieuw contract, maar ook als u verandert van voertuig.
U krijgt een korting tot 15 % op de premies voor:

  • BA Auto
  • Top Omnium
  • Top Occasium

 

BA Auto is de verplichte verzekering voor elk voertuig in het verkeer. Deze verzekering vergoedt bij een ongeval de schade aan derden als u aansprakelijk bent. Ook de lichamelijke letsels van uw passagiers zijn verzekerd in deze waarborg. Maar dat is nog niet alles. Want daarnaast geniet u bij AG Insurance, altijd een onmiddellijke bijstand de klok rond in België en in het buitenland. In België krijgt u bovendien gedurende minstens 24 uur een vervangwagen zodat u meteen weer op weg kunt.

Als u uw BA uitbreidt met onze ruime Top Omnium of Top Occasium, geldt de korting ook op de waarborgen Multirisk (kleine omnium) en stoffelijke schade, die de schade verzekeren die u of anderen aan uw wagen toebrengen. Zo kunt u altijd gerust op weg.

U kiest uw kilometerschijf en betaalt een premie volgens uw profiel:

Type voertuig

Aantal km

Korting

​​

(Hybride)benzine, CNG of elektriciteit

15.001 km - 25.000 km

-5 %

7.501 km - 15.000 km

-10 %

≤ 7500 km

-15 %

Diesel

7.501 km - 15.000 km

-5 %

≤ 7500 km

-10 %

Verminderen

Wat als mijn rijgewoontes veranderen?

​U rijdt nu misschien meer of minder dan 25.000 km, maar is dat in de toekomst ook nog het geval? Geen enkel probleem:

  • U kan op elk moment de verandering meedelen aan AG Insurance en uw kilometerschijf laten aanpassen.
  • Als u meer dan 25.000 km per jaar rijdt, kunt u kiezen voor de optie ‘onbeperkt aantal kilometers’ en betaalt u het basistarief.
Verminderen