Vervangwagen na een ongeval met mijn motorhome?
Ontdek de bijbehorende producten

Krijg ik een vervangwagen na een ongeval met mijn motorhome?

​Als u met uw motorhome betrokken bent bij een ongeval en niet meer verder kunt, dan hebt u in bepaalde gevallen recht op een vervangvoertuig. Lees hier wanneer, waar en voor hoe lang.

Als uw motorhome na het ongeval niet meer verder kan rijden en weggesleept wordt door onze bijstandverlener of door de politie, dan hebt u bij AG Insurance recht op een vervangvoertuig in deze gevallen.
Verminderen

U hebt enkel een BA-verzekering voor uw motorhome

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) is de wettelijk verplichte verzekering. Als u betrokken bent bij een ongeval in België en tot 30 km over de Belgische grens, dan hebt u gedurende 1 dag recht op een vervangvoertuig. Deze termijn wordt verlengd tot de eerstvolgende maandag als het ongeval op een vrijdag of in het weekend gebeurt.

Verminderen

U hebt ook een kleine of grote omniumverzekering

Als u een Top Omnium hebt en als uw motorhome gestolen is, dan hebt u gedurende maximaal 30 dagen recht op een vervangwagen. Hebt u eveneens het Pack Motorhome+ onderschreven, dan krijgt u bij diefstal een monovolume als vervangvoertuig.

Verminderen

U hebt een Top Bijstand contract

Als uw motorhome door een technisch incident niet meer verder kan rijden, dan hebt u recht op een vervangvoertuig gedurende maximaal 15 dagen in België en maximaal 7 dagen in het buitenland (in alle landen waar uw groene kaart geldig is).

Ingeval u een (kleine) omnium hebt en uw motorhome gestolen wordt, bedraagt de termijn maximaal 30 dagen.

Verminderen