Autosalon

Prijs per gereden kilometer AG

Tot -15% korting op je autoverzekering als je minder dan 25.000 km rijdt*

AG Insurance biedt je tijdelijk extra korting aan. Doe tot maar liefst 15% voordeel als je minder dan 25.000 km per jaar rijdt. Deze kilometerkorting geldt voor alle nieuwe en tweedehandswagens, in BA en in Omnium.

BEREKEN JE AUTOPREMIE

In minder dan 2 minuten, zonder verplichtingen​

Rijd je weinig kilometers? Ontdek het voordeel voor je autoverzekering

Of je nu met een diesel rijdt, een benzinewagen, een hybride auto of een model op CNG of elektriciteit, zodra je minder dan 25.000 km per jaar aflegt, geniet je van een voordelig tarief. Deze korting geldt wanneer je een nieuwe polis afsluit, maar ook als je wilt een bestaande verzekering overzetten voor een nieuwe auto.

Ontdek hier de kortingen in jouw kilometerschijf:

Type voertuigAantal kmKorting
Hybride(benzine), CNG, elektriciteit
≤ 7.500 km
7.501 km – 15.000 km
15.001 km – 25.000 km
-15 %
-10 %
-5 %
Diesel
≤ 7.500 km
7.501 km – 15.000 km
-10 %
-5 %

Wat kost een autoverzekering van AG Insurance?

De prijs van een autoverzekering hangt af van veel verschillende factoren. Maak je simulatie in 2 minuten en kom meteen te weten hoeveel jouw autoverzekering zal kosten.

Bij onze verzekeringsadviseurs krijg je vrijblijvend gepersonaliseerd advies: zij weten precies wat er verzekerd is zodat je altijd kunt rekenen op een correcte prijs.

Veelgestelde vragen

kortingDe kortingen van AG Insurance op de autoverzekering van je nieuwe auto

 

Heeft je auto rijhulpsystemen?

Ja, minstens 2. Dan krijg je 10% korting op je autoverzekering.

Alles over rijhulpsystemen

 

Ben je al klant bij ons?

Ja
De actie Totaalklant geeft u toegang tot een extra korting voor je wagen met omniumgarantie (zolang het contract loopt)**.

Nog geen klant? Geniet dan van Welkomstgeschenk actie met 10% korting op je autoverzekering tijdens het eerste jaar***.

Ontdek onze autoverzekeringen

Waarom een autoverzekering afsluiten bij AG Insurance?

 

Je krijgt 24u/7 gratis hulp bij een ongeval of lekke band.

Overal in België, en in alle landen die op je groene kaart staan.

Je behoudt gegarandeerd je laagste bonus-malus -2 = de snelste weg naar de laagste premie!

Zelfs na ongevallen in fout*
*Onder voorbehoud van specifieke situaties zoals een schadegeval met vluchtmisdrijf of veroorzaakt door een bestuurder onder invloed.

Bovendien krijg je door je bonus-malus -2 de interessante BA Max bestuurdersverzekering. Ze vergoedt tot 250.000 euro de letsels van iedereen die met je auto rijdt.

Je krijgt een efficiënte en snelle schadeafhandeling bij onze erkende herstellers.

Met gratis vervangwagen tijdens de herstelling.Bij verzekerde schade betaalt AG Insurance de factuur rechtstreeks aan de hersteller.

Logische uitzonderingen:

  • Schade die je opzettelijk veroorzaakt hebt.
  • Ongevallen waarbij de bestuurder van je auto onder invloed is van alcohol, drugs, medicijnen of hallucinogenen.
  • Ongevallen in fout met vluchtmisdrijf door de bestuurder van je wagen.
  • Ongevallen waarbij de bestuurder van je voertuig geen geldig rijbewijs heeft.

Welke autoverzekeringen bieden we je aan?

 

Omniumverzekering

Alle schade aan je auto is verzekerd, ongeacht de oorzaak (slechts 4 duidelijke uitzonderingen). Kies zelf je vrijstelling en geniet mooie kortingen.

 

BA Autoverzekering

Onze verplichte verzekering die veel verder gaat dan de wet. Gratis bijstand, een vervangwagen en Levenslang bonus-malus -2 én dus een lage premie voor het leven. Onder voorbehoud van specifieke situaties zoals een schadegeval met vluchtmisdrijf of veroorzaakt door een bestuurder onder invloed.

Bestuurders, passagiers en auto extra beschermen

 

Top Bestuurder

Bescherming van alle toegelaten bestuurders die met je auto rijden. Tot 1.250.000 euro voor lichamelijke letsels.

 

Globale Verkeersongevallenverzekering

Een ongeval met de wagen? Te voet? Met de fiets? De trein, de boot of het vliegtuig? Jij en al je gezinsleden zijn verzekerd!

 

Top Bijstand

Bijstand die dag en nacht beschikbaar is voor jou en je gezin, in België én het buitenland.

 

Rechtsbijstand

Ondersteuning bij alle juridische stappen die je onderneemt, met vergoeding van je advocaats- en procedurekosten.

 

Pack Omnium+

Je auto verliest niets van zijn waarde voordat hij 24.000 of 36.000 km heeft bereikt. Inclusief dekking van je winterbanden.

 

OmniNatuur&Glass

Je bent verzekerd tegen de schade die de natuur kan veroorzaken aan je wagen en tegen glasbreuk.

* Geldig, bij de onderschrijving (nieuwe zaak of wijziging van voertuig), van 01/01/2023 tot 30/06/2023, van een verzekering Auto van klasse Toerisme en Zaken. De klant geniet een korting op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance.

** Actie Totaalklant. Actie onder voorwaarden. Actie geldig bij een nieuwe autoverzekering, afgesloten ten laatste op 30/06/2023. Korting op hele contractduur van een Auto contract met omnium waarborg indien een Brand contract ongeschreven is met een derde andere contract (BA, Arbeidsongevallen- forfait, Providis Globale Rechtsbijstand, Top Ongevallen, Top Mobility & Travel Assist, Top Travel Assist, Top TravelStop of Auto). De inhoud en de voorwaarden van deze actie kunt u raadplegen bij uw verzekeringtussenpersoon

*** Actie Welkomstgeschenk. Actie onder voorwaarden. Actie geldig bij een nieuwe autoverzekering, afgesloten ten laatste op 30/06/2023. Korting van 10% op de eerste jaarpremie BA en de gekozen omniumformule. De inhoud en de voorwaarden van deze actie kunt u raadplegen bij uw verzekeringtussenpersoon


Deze webpagina bevat algemene informatie over verzekeringsproducten van AG Insurance. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. De juiste omvang van de waarborgen leest u in de contractvoorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u op onze website www.aginsurance.be. Al deze (pre)contractuele informatie, een premieberekening en offerte, zijn gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon. Op onze verzekeringscontracten is het Belgisch recht van toepassing. Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij uw verzekeringstussenpersoon. Klachten kunnen ingediend worden bij de Dienst Klachtenbeheer van AG Insurance (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, tel. : 02 664 02.00, mail:customercomplaints@aginsurance.be). Indien de voorgestelde oplossing geen voldoening schenkt, kunt u uw klacht ook indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, te 1000 Brussel, tel. : 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 - www.ombudsman.as).​​​​​​​​​​​​​​​​​​​