Pack Omnium+
Dé aanvulling bij de omnium van uw nieuwe wagen. Met 24 maanden en 24.000 km of 36 maanden en 36.000 km zonder waardeverlies en met dekking van uw winterbanden.
Ontdek deze producten en ontvang gratis een offerte samen met een berekening van de premie bij
BNP Paribas Fortis
Uw makelaar
Pack Omnium+ is voorbehouden aan de beste bestuurders die een Top Omnium van AG Insurance met  afschrijvingsformule ‘Excellence’ afgesloten hebben.
Uw winterbanden gedekt tot 1000 euro

Bij diefstal of totaal verlies van uw wagen worden uw winterbanden tot 1000 euro vergoed, zelfs indien ze niet gemonteerd waren op uw wagen.

Uw toebehoren en vervoerde voorwerpen verzekerd

Na een gedekt schadegeval of bij diefstal van de wagen ontvangt u tot 2000 euro bijkomende vergoeding voor uw toebehoren en vervoerde voorwerpen.

Geen vrijstelling voor lichten en spiegels

De waarborg glasbreuk wordt uitgebreid naar koplampen, achterlichten en buitenspiegels. Net zoals voor de ruiten, betaalt u dus geen enkele vrijstelling!

 

Waarom is Pack Omnium+ voor mij interessant?

Pack Omnium+ is de ideale aanvulling op uw Top Omnium van AG Insurance voor een optimale bescherming van uw voertuig. U geniet bijkomende voordelen, zoals:

 • een vergoeding in nieuwwaarde gedurende de eerste 24.000 km en de eerste 24 maanden of de eerste 36.000 km en de eerste 36 maanden;
 • een dekking voor uw winterbanden;
 • een bijkomende vergoeding als uw vervoerde voorwerpen of toebehoren beschadigd raken bij een gedekt schadegeval.
Wat dekt deze verzekering?
Waarborguitbreidingen voor een optimale bescherming van uw voertuig
Wat dekt deze verzekering?
Pack Omnium+ staat voor 6 heel interessante waarborguitbreidingen:

 
 • Geen afschrijving* zolang er nog geen 24.000 of 36.000 km op uw kilometerteller staat. Vanaf 24.000 of 36.000 km wordt er slechts een waardeverlies toegepast als uw voertuig ouder is dan 24 of 36 maanden.
 • Als uw voertuig beschadigd raakt door een gedekt schadegeval, ontvangt u een vergoeding tot 2000 euro voor de schade aan:
  • alle toebehoren die niet inbegrepen zijn in de cataloguswaarde, zoals een fietsrek, dakkoffer, ​belettering, ...
  • vervoerde voorwerpen, zoals een kinderzitje, laptop, fiets, ...
 • Uw voertuig is gestolen? U ontvangt een vergoeding tot 2000 euro voor toebehoren en vervoerde voorwerpen die zich in uw wagen bevonden.
 • AG Insurance vergoedt uw winterbanden (tot 1000 euro) in geval van diefstal of totaal verlies van uw voertuig. Zelfs als ze niet op uw wagen gemonteerd waren op het ogenblik van het schadegeval!
 • U wordt vergoed zonder vrijstelling in geval van glasbreuk van uw lichten, achterlichten en buitenspiegels.
 • Uw monospace is gestolen? U krijgt een vervangwagen van dezelfde categorie.

*Afschrijving is het principe volgens hetwelk uw voertuig zijn waarde verliest gedurende de looptijd van uw verzekeringscontract.

Waar en wanneer ben ik verzekerd?

​U bent verzekerd in alle landen die vermeld staan op uw groene kaart.

Wat is de looptijd van mijn contract?

Het betreft een contract met een duur van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet.

Pack Omnium Plus Autoverzekering
 
Pack Omnium Plus Autoverzekering
Een onmiddellijke bijstand bij ongeval de klok rond. En u kunt rekenen op verschillende voordelen als u uw wagen laat herstellen bij een erkende hersteller.
Wat gebeurt er bij een ongeval?

U hebt een ongeval (in België of in eender welk land van uw groene kaart) en u kunt uw traject niet verderzetten? 

Dan kunt u dag en nacht rekenen op onze gratis onmiddellijke bijstanddienst die:

 • uw wagen sleept tot de dichtstbijzijnde garage. 
Bij een ongeval in België of tot 30 km over de grens zal onze bijstanddienst bovendien: ​
 • u u gedurende 24uur een vervangwagen ter beschikking stellen (en tot maandag als het ongeval zich voordoet op vrijdag of tijdens het weekend);
 • uw niet-gewonde passagiers naar huis of naar hun oorspronkelijke bestemming brengen.

Wist u bovendien dat het met de Mobility Assist App nóg makkelijker is om uw bijstand aan te vragen? De app lokaliseert u automatisch en laat u toe de sleepwagen live te volgen vanop uw smartphone (de app is beschikbaar op de Play Store en App Store).

AG Insurance staat synoniem voor

 • flexibiliteit: u bent vrij om de hersteller te kiezen, maar AG Insurance werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van erkende herstellers. Laat uw wagen herstellen binnen dit netwerk om een aantal voordelen te genieten.
 • eenvoud: als u aangifte doet van uw ongeval bij AG Insurance en u kiest voor een erkende hersteller; dan zal deze hersteller u de volgende werkdag al contacteren om de nodige afspraken te maken.
 • gemak: of u nu in recht bent of in fout, als u kiest voor een erkende hersteller blijft uw mobiliteit gewaarborgd want u krijgt gratis een vervangwagen ter beschikking tijdens de herstelperiode. 
  Bovendien vinden expertise en herstelling plaats op hetzelfde moment waardoor u geen tijdsverlies lijdt en regelt AG Insurance de factuur rechtstreeks met de hersteller.

Vind een erkende hersteller in uw buurt.


Voor welke voornaamste risico's ben ik niet verzekerd?

​- De schadegevallen die niet gedekt zijn in Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto of met verhaal (gedeeltelijk of volledig).
- In Multirisk ('kleine’ omnium): de diefstal van het voertuig als het door de maatschappij opgelegde antidiefstalsysteem niet werkte.
- In stoffelijke schade (die samen met Multirisk de 'grote’ omnium uitmaakt): de schade veroorzaakt aan het voertuig als gevolg van een constructiefout, slijtage, een gebrek aan onderhoud of een niet-conform gebruik van het voertuig.

De lijst hierboven is niet exhaustief. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen die beschikbaar zijn door te klikken op onderstaande tab. U kunt deze ook gratis verkrijgen bij uw tussenpersoon.

Pack Omnium Plus Autoverzekering
 
 
 

​​​​​​​​​

Consumentenbescherming & klachtenbeheer
Raadpleeg de wettelijke informatie over onze verzekeringen!
 • Hoe gaat AG om met mogelijke belangenconflicten?
 • Welke segmentatiecriteria past AG toe bij aanvaarding, omvang van de waarborg en premieberekening?
 • AG Insurance (afgekort AG) NV is een Belgische verzekeringsonderneming. Alle verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht. Voor meer informatie over de juridische gegevens van AG, klik hier.
 • Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
 • Wij nodigen u uit kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. Dit document is gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon.
Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag?
Contacteer één van onze gespecialiseerde partners om u te helpen.