OmniNatuur&Glass
Bied uw motorhome een bescherming tegen schade die de natuur kan veroorzaken (hagel, onweer, storm, overstroming, ...) en tegen glasbreuk.
Ontdek deze producten en ontvang gratis een offerte samen met een berekening van de premie bij
BNP Paribas Fortis
Uw makelaar
Enkel klanten met een BA Auto afgesloten bij AG Insurance kunnen OmniNatuur kiezen om hun voertuig te beschermen.
Geen vrijstelling

Moet u uw motorhome laten herstellen na schade aan de ruiten of schade door hagel, onweer, storm, …? Maak u geen zorgen, u ontvangt de volledige schadevergoeding zonder enige vrijstelling!

Glasbreuk inbegrepen

Uw beschadigde ruiten zijn gedekt zowel bij herstelling als bij vervanging.

Vervangwagen

U kunt een vervangwagen gebruiken als u uw voertuig na een schadegeval laat herstellen bij een door AG Insurance erkende garage.

Overal in België ... en in het buitenland

Zelfs op vakantie in het buitenland is uw camper beschermd tegen schade door de natuur. OmniNatuur&Glass geldt immers zowel in België als in alle landen vermeld op de groene kaart.

 


Waarom is OmniNatuur&Glass van AG Insurance voor mij interessant?

U wilt uw motorhome beschermen tegen alle vormen van natuurgeweld, zonder dat u hiervoor een mini-omnium (Multirisk) moet afsluiten. Hagel, storm, onweer, overstroming, ... Deze natuurfenomenen komen meer en meer voor. Wellicht zit de opwarming van de aarde hier voor iets tussen. Bijgevolg stijgt ook het aantal schadegevallen en de omvang van de schade. Iedereen heeft wel al eens een barst of een ster in de voorruit gehad. De kosten van deze glasbreuk kunnen oplopen tot maar liefst 1000 euro. Ook de iets oudere campers, die niet meer in omnium verzekerd zijn, ontsnappen niet aan de grillen van de natuur.

Met OmniNatuur&Glass kunt u voortaan uw motorhome beschermen tegen schade aan de ruiten en schade veroorzaakt door de natuur. Bovendien bent u beschermd in heel België en in alle landen vermeld op de groene kaart. En dus niet alleen als uw camper bij u thuis voor de deur staat. Uw camper dient tenslotte toch om te reizen! Bij schade kunt u uw voertuig laten herstellen zonder enige vrijstelling.

OmniNatuur&Glass in combinatie met BA Auto van AG Insurance biedt uw motorhome een minimale bescherming tegen stoffelijke schade als u uw motorhome niet meer wilt verzekeren met een volledige of gedeeltelijke omnium.

OmniNatuur
Wilt u enkel schade door natuurgeweld verzekeren? Als u glasbreuk niet wenst te dekken, beschermt OmniNatuur uw voertuig tegen deze schade voor slechts 5 euro per maand.

omninatuur
 
Wat dekt OmniNatuur&Glass?

OmniNatuur&Glass beschermt uw camper tegen schade aan de ruiten (ongeacht de oorzaak) en tegen materiële schade uitsluitend veroorzaakt door:

  • hagel;
  • onweer;
  • overstroming;
  • storm;
  • ander natuurgeweld (aardbeving, vulkaanuitbarsting, neerstorten van rotsen, vallen van stenen of ijsblokken, grondverschuiving of -verzakking, lawine, sneeuwdruk, vloedgolf, buiten de oevers treden van waterlopen, storm met windsnelheden van minstens 80 km/u, orkaan, bliksem).

Ook glasbreuk veroorzaakt door natuurgeweld is verzekerd.

Geen Vrijstelling
U hoeft geen vrijstelling te betalen en kunt dus rekenen op een volledige schadevergoeding.

Waar en wanneer ben ik verzekerd?

​Uw camper is niet alleen verzekerd als hij voor uw voordeur geparkeerd staat. OmniNatuur&Glass is immers geldig overal in België en zelfs in alle landen vermeld op uw groene kaart!

Wat is de looptijd van mijn contract?
Het betreft een contract met een duur van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet.

omninatuur
 
omninatuur
 
Wat doe ik bij schade?

​Hebt u schade in België of in het buitenland? Dan kunt u dag en nacht bellen naar AG Insurance.
Een van onze specialisten opent voor u een dossier en een gespecialiseerde beheerder begeleidt u doorheen de volledige schaderegelingsprocedure.

Voor welke voornaamste risico's ben ik niet verzekerd?

​-Het waardeverlies van het voertuig; 
-De kosten door de onbeschikbaarheid van de auto;
-In natuurkrachten: de schade veroorzaakt door steenslag of opspattende stukken ijs.
-Glasbreuk is niet gedekt in geval van totaalverlies van het voertuig, niet-herstelling of niet-vervanging van de ruiten.

De lijst hierboven is niet volledig. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen door te klikken op onderstaande tab. U kunt deze ook gratis verkrijgen bij uw verzekeringstussenpersoon.

Mobilhomeverzekering OmniNatuur
 
 
 

​​​​​​

Consumentenbescherming & klachtenbeheer
Raadpleeg de wettelijke informatie over onze verzekeringen!
  • Hoe gaat AG om met mogelijke belangenconflicten?
  • Welke segmentatiecriteria past AG toe bij aanvaarding, omvang van de waarborg en premieberekening?
  • AG Insurance (afgekort AG) NV is een Belgische verzekeringsonderneming. Alle verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht. Voor meer informatie over de juridische gegevens van AG, klik hier.
  • Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
  • Wij nodigen u uit kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. Dit document is gratis beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon.
   Algemene voorwaarden en contractuele documenten 
Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag?
Contacteer één van onze gespecialiseerde partners om u te helpen.